AV Guide Форум

AV Guide Форум => Правила и обща информация => Темата е започната от: Rudra в Февруари 12, 2010, 13:13:54 pm

Титла: Правила за участие в AV Guide Форум
Публикувано от: Rudra в Февруари 12, 2010, 13:13:54 pm
1. AV Guide Форум е място за обсъждане, мнения и препоръки на маркова (фабрична) аудио и видео техника, и аксесоари. Обсъждането на DIY изделия е нежелателно.

2. Всеки потребител може да има по една регистрация.

3. Писането на кирилица е задължително! Изключение правят имената на марки и продукти, както и специфични термини - те се изписват в оригиналния си вид и език!

4. При започване на нова тема, постарайте се заглавието на темата да не е изцяло шаблонно и да носи някаква информация за съдържанието и! Ако всички теми, при които се търси съвет в дадена сфера, се озаглавят "Моля за съвет", настъпилият хаос няма да е от полза за никого.

5. Некултурно държание и нецензурен език се санкционират.

6. При отговор не е желателно цялостното цитиране на последния пост.

7. Писането на мнения изцяло с главни букви е крайно нежелателно.

8. Пускането на последователни постове в една тема е нежелателно.

9. Обидни или явно провокативни публикации се санкционират.

10. Поставянето на линкове и реклами в подписа е забранено!

11. Нерегламентираната реклама, под какъвто и да било вид, е забранена!

12. Това е български форум и информацията следва да се поднася на български език! Ако някой има желание да сподели някаква информация, нека си направи труда да я преведе!

13. Мненията могат да се редактират от потребители до 5 минути след публикацията. За редакция след това време се обърнете към модератор или администратор.

14. Публикуване на интернет връзки/линкове/URL във форума, следва да се прави само по обяснения в тази тема - Как да публикуваме интернет връзки/линкове/URL във форума правилно (http://www.avguide.bg/forum/index.php?topic=1842.msg11446;topicseen#msg11446) начин. Неправилно публикувани интернет връзки/линкове/URL ще бъдат изтривани, а системното пускане на такива връзки ще бъде санкционирано като спам.

15. Предлагането на компоненти за продажба във форума, следва да се извършва единствено в определения за това раздел. Ползването на теми в други раздели или лични съобщения за пускане на лични обяви ще бъде санкционирано!


За връзка с администрацията на форума - пишете ни на admin@avguide.bg
Титла: Линкове към чуждоезични сайтове
Публикувано от: Rudra в Юни 05, 2010, 18:27:58 pm
Напоследък ТВ форума се наводни с постове съдържаащи единствено линк към сайт на руски, гръцки или английски език. Това е български форум и информацията следва да се поднася на български език! Ако някой има желание да сподели някаква информация, нека си направи труда да я преведе! Google Translator не е вариант!
Нямам нищо против да се дават линкове за нови интересни технологии, но линкове с обяснение ... линкове към конкретни неща, значещи конкретно нещо. Пределно съм наясно, че интересните новини твърде бавно стигат до българското интернет пространство и сме принудени да търсим информация от чужди сайтове. Но като ще се предлага информация, постарайте се да се предложи по подходящия начин.
Свободно висящи линкове, към чуждоезични сайтове, без конкретна цел, обяснение или превод, за мен са спам, и като такъв ще бъдат изтривани!
Титла: Re:Правила за участие в AV Guide Форум
Публикувано от: Rudra в Декември 01, 2011, 14:35:43 pm
Във връзка със зачестилата поява на теми със сходни шаблонни заглавия, е въведено ново правило под №4.
Запознайте се с него и за в бъдеще го имайте предвид при пускането на нови теми.
Титла: Re:Правила за участие в AV Guide Форум
Публикувано от: Rudra в Януари 31, 2013, 18:18:06 pm
Въведено е ново правило под №14 - за правилното публикуване на интернет връзки/линкове/URL във форума.
Запознайте се с него и за в бъдеще го имайте предвид.
Титла: Re:Правила за участие в AV Guide Форум
Публикувано от: Rudra в Май 06, 2013, 20:39:21 pm
Поради зачестилите оплаквания от получаването на предложения за продажба на лични съобщения, се въвежда ново правило под номер 15!
Неспазването му ще води до сериозни санкции.