Автор Тема: Препоръчайте ми слушалки  (Прочетена 12410 пъти)

Неактивен p01s0n

• Публикации: 181
Препоръчайте ми слушалки
« -: Октомври 05, 2011, 13:52:49 pm »
От скоро съм в Лондон и много често пътувам с метрото, а вътре е голяма скука особено когато се пътува повечко време (около час). Понеже много ми липсва системката ми която остана в БГ (нямаше как да я домъкна до тук) искам да си взема някакви прилични слушалки които мисля да ги слушам с iphone, ако не е подходящ препоръчайте ми и източник? Бюджета още не съм го решил какъв да е така, че съм отворен за всякакви предложения стига да не са прекалено скъпи :)

drazmahala

• Гост
Re:Препоръчайте ми слушалки
« Отговор #1 -: Октомври 05, 2011, 14:09:26 pm »
Пробвай с това - Sennheiser MX 880 earphones- аз съм ги слагал на Samsung Wave 8500 - много приличен звук имат. Не знам каква ще е цената , но по Тотнъм стрийт е пълно с магазини за масова техника и слушалки. Сещам се поне за 5 магазина един до друг. ;)

Неактивен p01s0n

« Отговор #2 -: Октомври 05, 2011, 14:18:40 pm »
Дай ми някой post code да го видя на картата, че изобщо не мога се оправя още в този Лондон

drazmahala

• Гост
« Отговор #3 -: Октомври 05, 2011, 14:29:58 pm »
Ми нямам :)Хващаш Пикадили лайн/синята линия/ и слизаш на Оксфорд и Тотнъм.Ще видиш на картата, зависи откъде идваш. Мисля, че там течеше някакъв голям ремонт .Но този ъгъл трябва да ти е ориентир. Като си там тръгваш нагоре по Тотнъм към една висока сграда на ВТ/Бритиш телеком/.Тя се вижда като ТВ кула е. От дясно и от ляво е пълно с магазини.Можеш да слезеш на Бритиш мюзиъм и оттам си на една ръка разстояние  ;)

Неактивен p01s0n

« Отговор #4 -: Октомври 05, 2011, 14:32:39 pm »
Добре, добре вече знам как да стигна до там, но все пак и да отида трябва да знам какво точно да търся....

drazmahala

• Гост
« Отговор #5 -: Октомври 05, 2011, 14:35:04 pm »
Ами вземи си устройството и бучи всякакви слушалки.Там са основно индийци продавачите, даже може и отстъпка да си изработиш. Успех ти желая.

civica

• Гост
« Отговор #6 -: Октомври 05, 2011, 15:19:26 pm »
Потърси си слушалки тип " тапи " марка Brainwavz , модел Beta v2 или M1 , M2 може и M3 , да не говорим за чисто новия модел М4 , но него няма да го намериш в Лондон  ! Ако си търсиш и източник на перфектен звук на добра цена - мп3 плеър Sandisk Sansa Clip+ или новия им модел от 2011 - Clip Zip , но него още го няма като че ли в Европа !

Неактивен p01s0n

« Отговор #7 -: Октомври 05, 2011, 15:23:11 pm »
А това по - добрия вариант ли е слушалките да са тип тапи?

civica

• Гост
« Отговор #8 -: Октомври 05, 2011, 15:35:20 pm »
За мен - да ! Пък и изглеждаш по-добре с такива , отколкото с някакви големи наушници !  ;D

Неактивен p01s0n

« Отговор #9 -: Октомври 05, 2011, 15:38:30 pm »
За изглеждането да, съгласен съм, но на мен изобщо не ме интересува как изглеждам тука :) Интересува ме звука кога е по добър когато е с такива слушалки тип тапи или с големите :) Мисля си, че при големите ще се чуват по добре ниските честоти

civica

• Гост
« Отговор #10 -: Октомври 06, 2011, 06:37:57 am »
Мога да ти препоръчам следната комбинация , която свири " убийствено " за размерите си и цена от около 150 лв , а именно - мп3 плеър SanDisk Sansa Clip+ с усилвател за слушалки Fiio E6 и слушалки Brainwavz Beta v2 - изпробвано на 100% - имам го това и наистина свири , а и е много компактно и свръхлеко !  ;)

Неактивен p01s0n

« Отговор #11 -: Октомври 07, 2011, 00:01:06 am »
Започвам да ги търся в ebay :)

civica

• Гост
« Отговор #12 -: Октомври 07, 2011, 12:14:53 pm »
Ако наистина ще търсиш , няма да е зле да погледнеш и в Amazon.co.uk !  ;)

Неактивен p01s0n

« Отговор #13 -: Октомври 07, 2011, 12:49:09 pm »
А усилвателя за слушалките каква роля играе? Каквито и слушалки да си взема е хубаво да им сложа и такъв усилвател ?

civica

• Гост
« Отговор #14 -: Октомври 07, 2011, 13:23:38 pm »
Слагаш ако искаш , но има ефект , а и това което ти преглагам/ Fiio E6 / е малко , леко и евтино , но върши чудесна работа !
Ролята му е / на усилвателя за слушалки , в случая FiiO E6 / - high power output capable of driving high end, high impedance headphones, as well as a good signal to noise ratio and low levels of sound distortion т.е. висока мощност на изхода , способен да управлява висок клас , с висок импеданс слушалки , както и добри нива на сигнал /шум и ниски нива на изкривяване на звука .

Specifications:

Output power: 150mW (16ohms loaded); 16mW (300ohms loaded)
Signal to noise ratio: >= 95dB (A weight)
Distortion: < 0.009% (10mW)
Frequency response: 10Hz - 100KHz
USB charger port and rechargerable li-ion battery
Dimensions (E6): 41 x 40.2 x 8mm
Dimensions (Packaging): 170 x 86 x 20mm
Net weight: 16g
Gross weight: 93g

p01s0n може и да е в Лондон, но останалите членове на форума не са и не са длъжни да разбират чужди езици. Форумът има правила и ако искаш да пишеш тук, ще се наложи да ги спазваш!