Благодаря! Понеже вече имах удоволствието в друг форум да напиша обстойно всичко, свързано с компонентите ще кажа следното накратко:
Системата е събирана след дълго прослушване на повечето вносители на аудиокомпоненти. ОТ - та купих първо и най трудно. Прослушах доста неща, които имаше на пазара в този ценови клас - 5000 - 6000 лв. Нямах такава бюджетна граница, когато започнах търсенето/бях до 4 мах.5 бона/ и бях харесал много Сонус фабер Гранд пиано Хоум.Бяха втора ръка около 4700. Наистина много ги харесвах. Но докато се натуткам да чуя всичко на пазара и някой ги купи. После случайно/по препоръка всъщност/ попаднах на един слабо известен тогава вносител на аудио и отидох да слушам - имаше Davis и Avi колони и той най накрая ме нави, защото не бяха в бюджета ми, ATC SCM -40. Останах впечатлен. След това ходих още няколко пъти. Бяха върза ни с Avi СД, който виждате на снимката и Avi интегриран усилвател. Е, нямаше място за мислене - купих ги

. Две години след това сравнявах доста модели СД плейари и най накрая взех Avi то. Според мен - убиец на "великани". Пребори се с доста по скъпи и претенциозни марки. Дойде ред и на усилвателя - и това, което виждате всъщност е пред с крайно стъпало на ATC. Всичко, което успях да събера, ми костваше доста усилия, но ми беше приятно. Мисля, че съм удовлетворен в много голяма степен от звука. АТС са компания с история в озвучаването на студиа. Това се е отразило и на цялостната им концепция за звук - неоцветени и честно звучащи ОТ, с изключителни среди/може би най добрите, които съм слушал/много добри, стегнати баси и добри високи. Не на всеки ще допадне този звук, но аз търсех точно това и вече съм фен на марката. Е, не до смъртта

За цени няма да говоря , но ако влезете в сайта на дистрибутора/оттам съм взел всичко/, ще видите колко съм дал.Всичко е в английски паунди.На някои тези пари ще им се сторят много, други, вероятно нечетящи тези форуми, ще махнат пренебрежително.Според UK стандартите съм в горната среда.Или там някъде.По нашите стандарти си е направо хай левъл.Истината е, за жалост, че в БГ няма пазар на средния клас хай фи. Или се купуват евтини боклуци или много скъпи неща.Това са моите наблюдения.Поне аз не познавам човек, който е в моя ценови клас системи, но познавам няколко с доста по скъпи играчки.Се ла ви....