По-нагоре в темата, писа че държиш на сериозния бас.
Двата комплекта, които си споменал, могат да са много приятни бюджетни решения, но не мисля, че наистина блестят с нещо в областта на баса.
При положение, че твърдо държиш озвучителните тела да са максимално компактни, мисля че има един разумен алтернативен вариант.
Обмисли идеята за поединично закупуване на супер компактните озвучителни тела - били те на Focal или на KEF(ако и при тях се предлага такава опция), плюс закупуването на субуфър от по-висок клас, евентуално на старо - в момента например, в раздел "Продавам", се предлага REL T1, а съвсем наскоро беше продаден друг ангилйски субуфер, на по-високо ниво в сравнение с тези в комплектите.
Недостатък на тази идея е, че при купуването на обсъжданите озвучителни тела поединично, цената е по-висока, отколкото в комплект, а и по-качествените субуфери, макар и на старо, също оскъпяват значително системата.
Предимството е, че така апетитите ти относно добрия бас ще са изцяло(предполагам) задоволени, а и значително се увеличава гъвкавостта при изграждането на системата. Например - вместо Sib, за център и фронтални може да се вземат Sib XL и т.н.
Относно рисивъра, не съм убеден, че си заслужава да инвестираш в 671 за система от такъв тип.
571,1612 или друг подобен модел, според мен би бил напълно достатъчен и адекватен партньор на такъв комплек озвучителни тела, особено пък, като се гони бюджет в някакви граници(било то просто за да спестиш пари или пък за да останат за по-добър субуфер).