Автор Тема: Стриймване от PC към AVR Yamaha  (Прочетена 4318 пъти)

Yeti

• Гост
Стриймване от PC към AVR Yamaha
« -: Февруари 12, 2013, 16:14:32 pm »
Здравейте.
Имам следния проблем с ресивър Yamaha RX-V473, закупен преди около месец и нещо от AV Store.
Оказа се, че не мога да стриймвам музикални файлове от компютъра си към ресивъра през Windows. От Ipad/Iphone се получава без проблем с AirPlay функцията, от PC-to също става с Itunes, с Уиндоуса обаче удрям на камък.
С Windows 7 съм, ресивъра е вързан към рутера с мрежов кабел, вижда се в мрежата и стрийминга му е разрешен от настройките на мрежата. МАК адреса на ресивъра е изключен, Network Standby e “On”. Когато обаче от Windows Media Player задам “Play to”, ресивъра ми се появява като опция, но щом го избера се замисля и след малко дава съобщение “command failed”.  В същото време без проблем мога да стриймна на компютъра в съседната стая, който пак е в същата мрежа.
Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем, евентуално решение? Не държа да е непременно с WMP, всеки друг софтуер, който може да свири FLAC-ове ме устройва. Предварително благодаря и поздрави!

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1873
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
Re:Стриймване от PC към AVR Yamaha
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2013, 16:48:35 pm »
Предполагам си прочел внимателно упътването на рисивъра си. Пробва ли метода описан там - страници 53/54/55?

Yeti

• Гост
Re:Стриймване от PC към AVR Yamaha
« Отговор #2 -: Февруари 13, 2013, 12:35:02 pm »
Чел съм упътването, вчера пак си го припомних, но не се получаваше. В крайна сметка снощи направих един нетуърк ъпдейт (въпреки, че беше с последната версия) и нещата тръгнаха. Дори и не разбрах къде съм бъркал, благодаря за бързия отговор все пак!