Здравей,
Системата е чудесно начално ниво за рок музика и сравнение с компютърни системи според мен просто е нелепо да се прави
Взимането на стойки, както вече явно знаеш, е задължителен елемент, ако искаш да извлечеш максимума от колоните. Аз бих обърнал внимание на още две неща:
Първо, взимането на CD плеър е смислено единствено ако имаш (или плануваш тепърва да изграждаш) богата колекция от качествени компакт дискове. Щом досега слушането е било на компютър - предполагам, че се ползват файлове като основен източник на звук. Ако случая е такъв, бих заменил CD плеъра с
NAD DAC 2. Така ще можеш да се възползваш максимално от lossless файловете на компютъра си - ако нямаш за сега не е никак трудно да се сдобиеш с такива, а ще можеш да слушаш и файлове с висока резолюция, при това с безжична връзка между DACа и компютъра.
Другата лека корекция - ако бюджета го позволява бих се опитал да взема
Klipsch Reference RB-81 II вместо 61 модела. Разликата в цената не е драстична, а според мен 81 е може би най-балансираната колона от тази серия на Klipsch, пък и помещението ти не е съвсем малко.
Успех!