Здравейте,
Идеята на дискусията е да се подпомогнат незнаещите от тия които повече знаят. Не искам и не ми харесва конфронтацията между дискутиращите. Тя не ражда полезна информация. Че е необходимо ръководство на български не ще и спор. Има картинки за деца, ракетата се пилотира а не се кара, колата не се кара а се управлява. Безсмисленно. Въпрос към скептиците. Защо ръководствата на пуканката и на денона са толкова подробни със снимки, със цветни надписи и изключително подробни указания. Защо са на повече от 6 езика. Мисля си, че производителите разбират повече от търговия от нас и искат продукта им да се купува от всеки, да се ползва от всеки и да се похвали. Тогава притежателя рекламира покупката. Авторекламата несъзнателна при това си върши работата. Дано създателите на сайта и магазина прочетат това.
Я да ви задам по- лесни въпроси.
-Как слушате стерео, например тунерчето на денончето. Аз така никога няма да слушам ама искам да знам. Корекции, автокорекции,, ръчни корекции и т. н. т.
-Как гледате филмчета на ресивърчето. Като го пуснете и каквото дойде автоматично или коригирате звука. Как.
Зная, че всичко е индивидуално но в многообразието има и единство. Ще ми е приятно да направя нещо по ваш съвет както преди ме посъветваха рудра и лазарус18 за което им благодаря.