Автор Тема: Избор на ресивър и подходящи колони.  (Прочетена 5529 пъти)

elegance

• Гост
Избор на ресивър и подходящи колони.
« -: Ноември 17, 2011, 00:43:25 am »
Добър вечер ! Искам да попитам коя комбинация ще е най-подходяща. Спрял съм се на Yamaha RX-V765 , а за тонколони мисля Canton Ergo 690 DC . Добра ли е тази комбинация ? И бихте ли ме посъветвали за други добри тонколони от същия клас .

Неактивен dimitar_genchev

• Публикации: 8
Re:Избор на ресивър и подходящи колони.
« Отговор #1 -: Ноември 17, 2011, 00:54:14 am »
Аз чесно казано съм слушал много малко колони на Canton и то само в Германия , тези които ги слушах бяха около 1000 евро чифта и не останах особенно очарован в магазина бяха вързани точно с ямаха само , че стерео усилвател .У нас маи не се предлагат защо точно на тях си се спрял?

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1871
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #2 -: Ноември 17, 2011, 01:01:11 am »
Други интересни въпроси са също:
- Защо си избрал рисивър с 2 поколения остарял, спрямо актуалните в момента?
- Какъв е максималния бюджет за система и всъшност от какво ще бъде изградена тя и за какво основно ще се използва?
- И най-вече как очаваш да ти дадем съвет без да си дал каквато и да било информация относно помещение, бюджет, вкусове, изисквания, впечатления от досегашни прослушвания и т.н.?

Прочети останалите теми в раздела, след това опитай да опишеш в пълнота ситуацията си и тогава евентуално бихме могли да те посъветваме в една или друга посока.

Успех!

elegance

• Гост
« Отговор #3 -: Декември 22, 2011, 04:24:12 am »
Ами някъде до към 4000 лв. да ми излязат двете фронт колоните + ресивъра и още максимум 2000лв. за добър буфер + център и съраунд.Предимно ще ги използвам за музика, а от време на време и за филми .

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1871
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #4 -: Декември 22, 2011, 11:25:44 am »
elegance, при положение, че приоритет за теб е слушането на музика, обмислял ли си варианта за чиста стерео система? В този бюджет може да се изгради приятна такава, която със сигурност да се представя по-добре при слушане на музика, в сравнение с многоканална система за същите пари.
Опитай да дадеш по-подробна информация относно по-горе зададените въпроси:
Цитат
...помещение, вкусове, изисквания, впечатления от досегашни прослушвания и т.н.?