Здравей
rytmiks 
Не мисля, че в конкретния случай, особено с колоните на Klipsch, които са изключително лесни за захранване, има смисъл усилвателя да е двойно по-скъп от озвучителните тела.
При положение, че те интересува основно озвучаване на купони и слушане на много високи нива, а и имайки предвид, че за източник ползваш компютър, според мен има по-добри решения.
Ако имаш възможност да осигуриш повечко разстояние зад озвучителните тела и помещението е достатъчно голямо, то за твоята ситуация, интересен вариант би бил например:
NAD C356 BEE + DAC +
Klipsch Reference RF-82 IIБюджетът е същия, като при описаната от теб конфигурация, но ще получиш доста по-сериозно налягане и вграден в усилвателя DAC - важна подробност, при положение, че ползваш компютър като източник.
Всъшност интересните варианти никак не са малко, но преди да се насочиш към нещо конкретно, добре е да обмислиш вариантите за разположение в помещението си, както и неговата големина, за да можеш да се ориентираш към подходящи за него озвучителни тела, и съответно усилвател, който да ги захранва добре.
Marantz MM7025 e само крайно стъпало - което значи че няма управление и е силно ограничено откъм входове. При ползване на компютър за източник, управлението би могло да се извършва от там, но не мисля че е добра идея.
Успех!