Автор Тема: Привет! Ето още една система...  (Прочетена 18346 пъти)

plamen1321

• Гост
Re:Привет! Ето още една система...
« Отговор #15 -: Януари 16, 2011, 11:15:16 am »
Да, зная, че плейърът затруднява охлаждането като е поставен по този начин и замислям промяна...  Като начало обаче мисля да сменя самия плейър с нов!   ;)

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #16 -: Януари 16, 2011, 14:20:27 pm »
Така е по-добре наистина - и визуално и за звука.

Неактивен dimitar_genchev

• Публикации: 8
« Отговор #17 -: Януари 16, 2011, 21:41:46 pm »
Доволен ли си от TV? Нямам никакви  впечатления от Шарп , последно време много ги рекламират.Иначе на центъра там му е мястото

plamen1321

• Гост
« Отговор #18 -: Януари 16, 2011, 21:52:18 pm »
От конкретния модел съм много доволен, но към днешна дата отчитам един съществен негов недостатък...  малък е!
Това разбира се не е технически проблем на продукта, а неподходяща преценка и избор от моя страна, но на този етап ще си карам с него, понеже и пространствено съм ограничен...
Честно казано основният ми мотив да си взема Шарп се изразява в няколко думи, а именно: MADE IN JAPAN!  :)

Crossblade

• Гост
« Отговор #19 -: Януари 17, 2011, 16:41:49 pm »
..на този етап ще си карам с него, понеже и пространствено съм ограничен...

Лесно можеш да си освободиш място за по-голям като сложиш центъра в шкафчето отгоре, а стъклото замениш с плат  ;D

plamen1321

• Гост
« Отговор #20 -: Януари 17, 2011, 18:02:37 pm »
..на този етап ще си карам с него, понеже и пространствено съм ограничен...

Лесно можеш да си освободиш място за по-голям като сложиш центъра в шкафчето отгоре, а стъклото замениш с плат  ;D

Чудесна идея, но... нали не искаш да ме изселят от дома и да ме обявят за полудял...  Все пак няма да карам всички у дома да мислят, че животът се е завъртял около домашното кино!... ;)