Здравейте...
Много благодаря на Rudra за бързия и изчерпателен отговор !
Не бях чел, не предполагах и не знаех за този проблем въпреки, че ми е ясно за максимално късия път на сигнала.
Принципно колкото по малко неща по веригата на звукът - толкова по малък е варианта за неговото компрометиране - правило !
Заложих на APC понеже знаех, че защитите им са надеждни и работят добре с офис електроника. Идеята ми беше да защитя компонентите от токовите удари лошото е, че не прочетох нищо по въпроса преди да купя какъвто и да е разклонител с защита. Осланях се на предишните ми познанства с APC. Даже и когато го купих не пробвах с него и без него системата.
Сега си спомням,че когато навързах нещата и пуснах музика резултата не ми хареса, но след час-два слушане всичко си дойде на мястото. Помислих си, че разклонителя се е разработил, а то просто аз съм свикнал с по лошото звучене. Както и да е, станалото - станало важното е, че сега пробвах с него и без него системата.
Разликата е ушивадна... Директно в контакта на стената системата свири в пъти по добре. Няма да описвам разликата в звукът, просто всичко в него е по добре отколкото с APC. Категорично ще продължа да ползвам нещата без този разклонител с защита...
Сега обаче проблема е как да защитя системата от лош ток и токови удари

От къде мога да си купя разклонител на Music Line

Още веднъж благодаря на форума и на Rudra за отношението и информацията, след здравето те винаги са едни от най важните неща в живота !
Дано да сме помогнали и на други членове и потребители на форума !
Поздрави и късмет от мен !