От вчера на 3.5м от дивана ме гледа TX-P50V20E! Както се изказа съседът, който ми помогна да го качим "това не е телевизор, бе приятел, това е видеостена!" Жена ми и тя го гледаше като обезумяла, каза ми че съм грандоман, но само час по-късно, след HD демонстрация на филма HOME, вече е на мойто мнение, което е - ебаси телевизорът!!!
Сега чакам да ми пуснат HD пакета от близуу и ще сме на стадиона. Иначе от аналоговия сигнал, точно БНТ1 го разпъва най-смотано, сияния, двойни образи, много зле, но бТВ, нова и няколко други, напрово съм учуден колко добре се справя с up-scaling-a. Само нали сега го разработвам, та го пуккам на ауто да си разтегля на цял екран и на моменти посплесква, но не е толкова зле.
Понеже имаше няколко чуденки - ето отговор на две от тях. Wi-Fi dongle-чето, при V серията е в кашона стандартно и V50 има поне 4 вентилатора аз поне толкова преброих.
Единствено остана да разбера как се работи с тези Media Servers. Кой да инсталирам на компа, какво да направя, кои формати се четат, в крайна сметка ще има ли субтитри. Моля за вашата помощ, защото от това, което четох, имам някои основни неясноти.