Автор Тема: Panasonic LCD / Faq - на първа страница, обсъждане, мнения  (Прочетена 115741 пъти)

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Re:Panasonic LCD / Faq - на първа страница, обсъждане, мнения
« Отговор #45 -: Август 09, 2010, 15:55:07 pm »
Възможно е на новите модели да не става по този начин. Аз съм пробвал на предните, които завършват на 10.

mitakvd

• Гост
« Отговор #46 -: Август 09, 2010, 17:42:06 pm »
Не би трябвало да е много по различно. Излиза същото меню, но не иска да тръгне от дистанционното на булсатком приемника. Според мен греша в настройките. Аз включвам Хотел менюто на ON и Initial Input на AV1. Това достатъчно ли е?

markony03

• Гост
« Отговор #47 -: Август 17, 2010, 16:13:25 pm »
Здравейте,имам едно въпросче.Имам Панасоник TH-37PV70PA,към който се опитвам да  включа PC чрез DMI-HDMI кабел но не ми излиза картина на TV-то(само черен екран)PC-то ми разпознава телевизора изпраща сигнал - но нищо(само черен екран)Пробвах със всички резолюции,clone и разширени монитори-пак нищо.Само да вметна че наскоро си смених PC-то и сега съм с WINdows 7.Със стария компютър бях със XP и незнам къде бях пипнал но работеше.По принцип нали трябва да тръгва атоматично но не тръгва.Пробвах компютъра със същия кабел на др телевизор (Самсунг)тръгва автоматчно всичко,при мене неще :D PLS HELP ! ! ! ??? 

mitakvd

• Гост
« Отговор #48 -: Август 17, 2010, 16:27:19 pm »
Здравейте,имам едно въпросче.Имам Панасоник TH-37PV70PA,към който се опитвам да  включа PC чрез DMI-HDMI кабел но не ми излиза картина на TV-то(само черен екран)PC-то ми разпознава телевизора изпраща сигнал - но нищо(само черен екран)Пробвах със всички резолюции,clone и разширени монитори-пак нищо.Само да вметна че наскоро си смених PC-то и сега съм с WINdows 7.Със стария компютър бях със XP и незнам къде бях пипнал но работеше.По принцип нали трябва да тръгва атоматично но не тръгва.Пробвах компютъра със същия кабел на др телевизор (Самсунг)тръгва автоматчно всичко,при мене неще :D PLS HELP ! ! ! ??? 

Аз съм лайк в темата, но превключваш ли AV-то на телевизора, за да избереш HDMI входа?

markony03

• Гост
« Отговор #49 -: Август 17, 2010, 17:01:30 pm »
Разбира се пробвах на HDMI 1 и на HDMI 2 входовете,превключвам TV-то и ..... само черен екран :)

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #50 -: Август 17, 2010, 17:58:22 pm »
А пробва ли с резолюция 1024х768 @60Hz.
Разкачи монитора и остави само телевизора. Нагласи преди това на някаква по-ниска резолюция, изгаси компютъра, изключи монитора и пусни наново при включен телевизор на съответния вход.
Виж дали изобщо излиза нещо.

markony03

• Гост
« Отговор #51 -: Август 17, 2010, 18:38:56 pm »
Пробвах и така само TV-то но пак черен екран

markony03

• Гост
« Отговор #52 -: Август 17, 2010, 18:46:34 pm »
Чудя се дали в Windows-а или TV-to няма някоя настройка която да прекъсва сигнала и трети ден се ровя в интернет но не намерих нищо.А м/у другото пробвах и HDMI-HDMI кабел но пак същата история (само черен екран)
Някакви идеи?Може ли да са изгоряли HDMI входовете на TV-то и ако са изгоряли компютърът може ли да засича телевизора ??? 

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1873
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #53 -: Август 17, 2010, 18:56:12 pm »
Според мен проблема е в настройките на компютъра. Защо не пробваш да подадеш сигнал към HDMI входа на телевизора от двд или от медия плеър, за да видиш дали работи нормално?
Ако нямаш - вземи от някой приятел за ден два.

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #54 -: Август 17, 2010, 20:52:44 pm »
Да, пробвай с друго HDMI устройство. Поне да знаем дали работят портовете. Те като горят много често изгарят всички HDMI.

Неактивен snaily

• Публикации: 36
« Отговор #55 -: Август 18, 2010, 14:33:50 pm »
Този модел ТВ дали поддържа HDCP (или както там беше). Много е възможно Вин7 да иска този стандард за да може да прати изобщо някакъв сигнал през цифров/HDMI изход.

Неактивен svetlio1

• Публикации: 77
« Отговор #56 -: Август 18, 2010, 20:50:40 pm »
Всички ТВ с HDMI входове задължително имат и HDCP -това е свързано с опазване на авторски права-без тази защита ТВ няма да възпроизведе висока резолюция.
47LM660S ,40XV733G , 40B750 , 37R81 ,37LG5000 ,32LG3000 ,PlayStation3 , XBOX360 , YAMAHA RX-V673

markony03

• Гост
« Отговор #57 -: Август 19, 2010, 13:31:23 pm »
Портовете работят  :) ??? В иструкцията в книжката на TV-то пише че подържа HDCP.Някакви др.идеи

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #58 -: Август 19, 2010, 15:32:17 pm »
Видео картата няма ли VGA изход. Имал съм същия модел и най-добър образ дава с такъв кабел и резолюция 1024х768.

adtomov

• Гост
« Отговор #59 -: Септември 22, 2010, 22:44:07 pm »
Привет. :)
Телевизор: Panasonic TX-L42V20E. Матрица: LGD S-IPS.

При 50 % сиво:

При 100% сиво (бял цвят):

:)
Калибрирани настройки за Picture mode "Cinema" и "True Cinema" - по-натам.  ;)