Автор Тема: Panasonic LCD / Faq - на първа страница, обсъждане, мнения  (Прочетена 115738 пъти)

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Re:Panasonic LCD / Faq - на първа страница, обсъждане, мнения
« Отговор #75 -: Януари 12, 2013, 23:51:08 pm »
В менюто за настройка на каналите имаш Channel List/Списък с каналите. Там със зеления бутон можеш да посочваш на коя позиция да отиде даден канал.
Щом не ползваш цифровите канали е добре да изключиш DVB-C тунер и няма да ти търси тези канали. В същото меню имаш Add TV Signal и можеш да избереш кои да ползваш.

Теодора

• Гост
« Отговор #76 -: Януари 14, 2013, 18:15:23 pm »
Благодаря за помощта!  :) (handshake)
Все пак би било добре в упътването или онлайн да има по-подробни описания на функциите.
Поздрави за компетентността!

lz2ch

• Гост
« Отговор #77 -: Януари 07, 2015, 17:40:41 pm »
През 2010г. закупих телевизор Panasonic TX-L26C20E. Естествено не се интересувах от подробности относно субтитрите, докато не си купих подобен телевизор (LCD пак но от друга марка) и открих възможност да избера език за субтитрите. Какво беше учудването ми, когато открих, че в посочената марка българският език за субтитри липсва. Въпросът ми е има ли възможност за надграждане на софтуера и добавяне на български език?

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #78 -: Януари 07, 2015, 18:41:54 pm »
Не, ако софтуера на телевизира не поддържа даден език няма начин ти да го направиш.
Ако правилно разбирам и се опитваш да пуснеш субтитри на Панасоника.
Опитай чрез една програмка Viera SRT. Има я из интернет, лесно се работи с нея.
Но субтитрите са доста дребни и на 26 инча ще е голяма мъка за гледане, да не кажа невъзможно.

lz2ch

• Гост
« Отговор #79 -: Януари 08, 2015, 11:15:25 am »
Спомням си, че тогава телевизорът беше на промоция. Оказва се че са търсили глупакът, който да им купи боклука.

asusboss

• Гост
« Отговор #80 -: Март 27, 2015, 09:15:42 am »
Panasonic TX-L32S20E

Имам един много досаден проблем с този модел ТВ.

От вчера преминах от булсат към кабеларка...

Докато бях на булсата гледах през HDMI порта, и заради това преди 5 години бях активирал HotelMode. Снощи сменям този HotelMode вече да не е на HDMI а да е на DVB-C ... OK сега вече автоматично пали на DVB-C на който е кабеларката. Брах ядове с реденето на каналите така както ми харесват.. абе ОК.. и това ми светна, вече са наредени по вкус. Само остана шибаното проблемче със субтитрите на някой канали. Когато пусна такъв канал който предлага и субтитри, с ДУ влизам в OPTION - език на суб - със стрелка ляво/дясно си избирам bul - OK - EXIT ... и докато го гледам този канал няма ядове, излизат субс. Но, когато прехвърля на друг канал, и след това се върна пак на този със субтитрите дето е, ТЕ НЕ СЕ ЗАПАЗВАТ !!! Видях, че съм имал на ДУ бутон за субс, както и да го натискам ВКЛ-ИЗКЛ/СУБС ..всякак пробвам и не бива.... не и не.. не се запазват субс ако превключа на друг канал и след това се върна на предишния !!! Идеи, съвети ?

П.С. иначе за модела.... като оставим тази спънка, телевизора кърти тотално !!! Работя в търговска верига за техника, за 9-те години работа там съм видял не повече от 15-20 модела ТВ които са или добри на картина колкото него, или го бият с малко.  

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #81 -: Март 27, 2015, 15:49:02 pm »
Така са Панасоник. Не помнят настройката за субтитри.

asusboss

• Гост
« Отговор #82 -: Март 27, 2015, 20:50:22 pm »
Кофти тръпка...

Мерси за отговора  (y)