Автор Тема: Samsung LCD / Faq - на първа страница , обсъждане , мнения  (Прочетена 269420 пъти)

adtomov

• Гост
Привет на всички  :)

Пиксел от матрицата на Samsung LE40D6100 (код 40P1UF3E). Вероятен производител - CHI LIN Technology.

???

kran74

• Гост
Ако може някой да помогне.Телевизора е самсунг LE32B650T2WXXH.Проблема е следният в меню-опции картина-размер има опция- автоматично разпъване на картината.Тази опция не е активна,какво трябва за да стане активна и как.

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Най-вероятно се активира при подходящ сигнал. Ти сега как подаваш сигнала?

kran74

• Гост
С булсатком съм а връзката към телевизора е с чинчове

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Дай повече информация - какви чинчове /компонентен или композитен/, какъв е приемника.

kran74

• Гост
За всеки цвят-син зелен червен и бял и червен за звука стерео общо 5 чинча а приемника нормален не е HD

kran74

• Гост
Не трябвали да се включи някаква опция в сервизното меню

civica

• Гост
Чак пък в сервизното меню - името не ти ли говори , че не се ползва току-така , а от сервиз !

kran74

• Гост
Значи няма решение на този малък проблем с настройките на картината.

koko_varna

• Гост
Какво е това чудо - Samsung PS-51D490  - 51 инча плазма с 3D за 1299 лв?!?!

civica

• Гост
Няма нищо чудно - това и е редовната цена ! За справка- цените в Англия и Германия , примерно , са почти същите , даже се намира и по-евтино !

sasho1bs

• Гост
Как се разбира със каква матрица са моделите от 2011 та?

civica

• Гост
Трудна работа , колега ! Имат нови кодове , според това къде са сглобявани и типа на поставената матрица  и няма достатъчно инфо кой код какво точно означава ! Иначе стикера е залепен на самата матрица и се вижда през вентилационните отвори на задния капак !

sasho1bs

• Гост
Много лошо!!!Това направо ме кара да се замисля дали да не купя друга марка тв.

Неактивен bozhidarg

• Публикации: 126
Все си мисля че включително от 40 инча и нагоре са хубави матриците