Автор Тема: Samsung LCD / Faq - на първа страница , обсъждане , мнения  (Прочетена 269482 пъти)

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
  • Публикации: 698
Това е цената, която се плаща за тънък корпус. Няма място за достатъчно входове/изходи.
Не съм съгласен с теб.Щом могат да сложат Scart извод отзад ,едва ли е проблем изхода за слушалки.Просто казано от Samsung /и от останалите производители/са сметнали ,че този извод е излишен. Щом можеш да си позволиш да купиш скъп Led телевизор -ресивъра не би трябвало да ти е проблем...освен това ,кой в днешно време слуша телевизора си на слушалки????

rum65

• Гост
Ми някой,дет не иска да безпокои късно вечер околните :)
 A Samsung  явно са решили че и никой не слуша музика на слушалки, щом и на скъпата им система
няма такъв изход :) Никога не съм им бил фен, ма с тва затвърдиха положението:)

Bra1nSicK

• Гост
За какво служи програмата PC share manager  ?

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
За да вижда плеъра на телевизора файловете от компютъра.

sasho1bs

• Гост
Здравейте.Тези дни се здобих със самсунг c6000.Става ли според вас модела?Питането ми е главно за internet@ tv .Има ли този модел тази екстра?Има ли вариант да се отварят интернет страници с този тв или трябва да го заменя с някои по горен модел?Благодаря ви предварително.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Здравейте.Тези дни се здобих със самсунг c6000.Става ли според вас модела?Питането ми е главно за internet@ tv .Има ли този модел тази екстра?Има ли вариант да се отварят интернет страници с този тв или трябва да го заменя с някои по горен модел?Благодаря ви предварително.
С6000 няма Internet@TV. От Led моделите го имат от С7000 нагоре.
Не знам дали може  да се активира от сервизното меню.
http://www.samsung.com/bg/consumer/tv-audio-video/televisions/led-tv/UE32C6000RWXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Аз съм мислел, че е ми говориш за С650 и затова се чудя защо го нямаш.

Неактивен bozhidarg

• Публикации: 126
Аз взех C750 и му пъхнах лан кабела и се инсталираха някакви неща,няма ли нещо като експлорер да се рови из нета?

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Аз взех C750 и му пъхнах лан кабела и се инсталираха някакви неща,няма ли нещо като експлорер да се рови из нета?
Ако имаш в предвид пълноценен браузър-отговора е НЕ.
Можеш да отваряш някои сайтове специално пригодени за телевизори като:
Facebook, YouTube, Flickr, AccuWeather, Netflix, Pandora, Twitter, Vudu, Еurosport

Неактивен bozhidarg

Ясно,вече си поиграх и телевизора е супер а имах някаква умряла кабелна и от нея ми излезнаха цифрови и не ми трябва приемник

Неактивен bozhidarg

Направих си регистрация за 3д очилата от промоцията на самсунг и вече 4 ден не ми ги изпращат.Някой да знае нещо по въпроса

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Направих си регистрация за 3д очилата от промоцията на самсунг и вече 4 ден не ми ги изпращат.Някой да знае нещо по въпроса
За каква промоция става въпрос? Те едва ли ще ти ги изпратят веднага/вероятно ще стане в края на срока/.

Неактивен bozhidarg

Ами звъннаха вече,вторник ще зяпам някой 3Д

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
bozhidarg
Аз те питам кой ,къде и каква промоция е пуснал за тези 3D очила. Ти ми отговаряш....
Дай подробности.

Неактивен bozhidarg

Ами като си купиш тв в техномаркет.Ето тука е описано.   http://www.3dsamsung.tv/register.php