Автор Тема: Samsung LCD / Faq - на първа страница , обсъждане , мнения  (Прочетена 269400 пъти)

Неактивен bozhidarg

• Публикации: 126

hivo

• Гост
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница , обсъждане , мнения
« Отговор #331 -: Март 21, 2011, 13:25:36 pm »
Здравейте,

След направената подготовка вече е актуално прескнирането на програмите върху DVB-C тунера. Имам обаче следния въпрос: Необходимо ли е изтриване на наличните програми върху тунера преди сканирането? Ако е да, то как се прави? Би трябвало новите програми при качването автоматично да заместват старите, но ако не е така то би се получило смесване на стари с нови и т.н. неприятности.
Благодаря! 

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #332 -: Март 21, 2011, 15:43:24 pm »
Нищо не пречи да опиташ. Ако се добавят по два пъти ще ги изтриеш всичките. Предполагам с връщането на фабрични настройки ще се изтрият.

Неактивен bozhidarg

« Отговор #333 -: Април 16, 2011, 14:51:07 pm »
Някой не си ли е купил вече от новата серия телевизори примерно D8000 понеже ги видях в техномаркет и ми харесаха много ама нещо са скъпички!

Orcinus

• Гост
« Отговор #334 -: Април 16, 2011, 15:22:21 pm »
Някой не си ли е купил вече от новата серия телевизори примерно D8000 понеже ги видях в техномаркет и ми харесаха много ама нещо са скъпички!

На фона на цените, на които влезе C серията миналата година, изобщо не са скъпички.
След 4-5 месеца цените ще паднат. Но винаги е така.
Аз мога да ти дам преки впечатления от D7000 и D8000 - наистина са си SMART TV :)
Kaртината им е невероятна, очилата вече са блутуут и не спират като мръднеш малко встрани от телевизора, не са вече инфраред. Но е важно да се добави, че не можете да гледате 3D на новите телевизори със стари очила, както и с очила от нов телевизор на предната C серия.
Иначе 3D-то е много по-добро спрямо предното поколение.
Възможно е да се получава допълнителен "ефект" заради изключително тънката рамка и на D7000, и на D8000.

Неактивен bozhidarg

« Отговор #335 -: Април 16, 2011, 19:29:40 pm »
Аха мерси за отговора,ще издебна удобен момент когато паднат  :)

sasho1bs

• Гост
« Отговор #336 -: Април 20, 2011, 17:11:05 pm »
Колеги имам самсунг ц 6000 и искам да го вържа със телефона да мога да гледам клипошете директно от телефона.Проблема е че телефона като открие тв то ми иска парола.Каква е паролата на тв то?Никаде във оказанието непише за парола.Благодаря ви предварително.

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #337 -: Април 20, 2011, 17:19:51 pm »
Пробвай с 0000.

sasho1bs

• Гост
« Отговор #338 -: Април 24, 2011, 22:22:30 pm »
Някои пробвал ли е да ъпдеитне c 6000?И ако да какви за промените ?

soon

• Гост
Някой да има преки впечатления от SAMSUNG 46D6500 и 46D7000?

Неактивен bozhidarg

Някой да има преки впечатления от SAMSUNG 46D6500 и 46D7000?
Незнам точно но ето по нагоре има отговор.           Аз мога да ти дам преки впечатления от D7000 и D8000 - наистина са си SMART TV
Kaртината им е невероятна, очилата вече са блутуут и не спират като мръднеш малко встрани от телевизора, не са вече инфраред. Но е важно да се добави, че не можете да гледате 3D на новите телевизори със стари очила, както и с очила от нов телевизор на предната C серия.
Иначе 3D-то е много по-добро спрямо предното поколение.
Възможно е да се получава допълнителен "ефект" заради изключително тънката рамка и на D7000, и на D8000
Още никой май не е закупил такъв тв.

sasho1bs

• Гост
Някои колега има ли си на идея как можем да си предпазим HDMI входовете на телевизорите.Оказа се че изгарят много лесно.Преди около 10 дена мойте отказаха.Странното но също и хубавото беше че сами се оправиха на 3 тия ден. Добре че не го откарах на сервиз.Работя във сателитен оператор и на ден виждам доста тв та със странни проблеми, но напоследък зачестиха проблемите със HDMI.Как според вас можем да предпазим до някаде тези входове?

Неактивен lazarus18

• Administrator
Много е важно да се изключва техниката като се вадят/пъхат кабелите, да се сложи галваничен разделител на кабелната, да се ползва хубав разклонител със защита.

sasho1bs

• Гост
Моите не ги бях вадил от както съм ги сложил.Странното при мен беше че тв то разпознаваше по кои HDMI има сигнал а като превклучех на които и да е ми изписваше че няма сигнал.

Неактивен lazarus18

• Administrator
Щом са тръгнали значи няма как да са били изгорели.