Автор Тема: Комбиниране на ресивър Yamaha с колони на Tannoy?  (Прочетена 6258 пъти)

nikisun

• Гост
Бих искал да попитам дали някой тук има впечатления относно комбинирането на ресивър Yamaha с колони на Tannoy?

Попадам на хубави мнения за колоните при сарвнително добра цена в ТП, но там не предлагат Yamahа, за се направи прослушване....

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Re:Комбиниране на ресивър Yamaha с колони на Tannoy?
« Отговор #1 -: Април 14, 2013, 23:53:32 pm »
Ако ще е за кино система не виждам проблеми да ги комбинираш с Ямаха или друг ресийвър в бюджета ти.
Все пак кажи за кои модели колони става дума за да предложим конкретни модели ресийвъри.

nikisun

• Гост
« Отговор #2 -: Април 15, 2013, 08:06:43 am »
Ами първоначално мислех за Tannoy Revolution DC6T, но като отидох в магазина ги нямаше изложени и слушах Merc V4. Те доста ми харесаха, а и са доста по евтини.
За ресивър по принцип клоня към V773 или А820 ако се наложи за по-сериозни колони. И да - за домашно кино е + слушане на музика в този вид на системата - надграждания евентуално за в бъдеще :)

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #3 -: Април 15, 2013, 11:52:15 am »
Според мен V773/A820 са изхвърляне за Mercury 4. V563/V663 или нещо друго в тоя клас би било достатъчно.

Sil3nT

• Гост
« Отговор #4 -: Април 15, 2013, 12:06:29 pm »
DC6T заслужават висок клас ресивър, но Mercury 4 може и с нещо от средният клас.
Поздрави !

nikisun

• Гост
« Отговор #5 -: Април 15, 2013, 20:53:44 pm »
Благодаря за отговорите!  :)

И на мен ми се струва, че ще е малко изхвърляне (особено А820), но кроях планове за ресивър с предусилватели - а това доколкото съм оглеждал модели ме поставя баш в този ценови диапазон.

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1873
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #6 -: Април 15, 2013, 21:09:15 pm »
А какъв е смисъла от рисивър с предусилвателни изходи, за такъв нисък клас колони?

nikisun

• Гост
« Отговор #7 -: Април 16, 2013, 08:24:06 am »
Идеята е за възможност за бъдещ ъпгрейд - гледам опциите на ресивърите и си мисля, че близките 5-6 г. няма да изскочи нищо съществено като нововъведение.