Автор Тема: Toshiba LCD / Faq - на първа страница, обсъждане , мнения  (Прочетена 395475 пъти)

nkd

• Гост
ccc,САМодула трябва да има съвместимост с кабелният оператор в зависимост от това коя система на кодиране са възприели, а не от модела телевизор.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
  • Публикации: 698
ccc
Въпросният модел 46SL733 има DLNA така ,че не би трябвало да имаш проблем с влизането в YouTube.
Свържи телевизора с Ethernet кабел към рутера и си прочети пак книжката с инструкциите.
http://de.consumer.toshiba.eu/de/products/tv/46SL733G

ccc

• Гост
http://www.satshop-bg.com/product_info.php?cPath=34&products_id=39
стигнах до извода че този модул е съвместим с кейбъл тел
обаче, като чета по форумите има вероятност все пак да не стане, да се налага да го сменям и т.н.
Според вас да чакам ли още (вече една седмица) офиса на Кейбъл тел тук най-сетне да получи проклетия модул или да си го купя от този онлайн магазин? Има ли вероятност да се наложи да го връщам, подменям и т.н?

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Позвъни и попитай дали този модул е съвместим с Blizoo. Най-добре е да уговориш с търговеца възможност за връщане - в случай ,че модула не се сработи с оператора ти.

kristian93

• Гост
Здравейте, наскоро си купих телевизор Toshiba 32LV655P. Може ли някой да ми даде мнение за него. Когато купувах телевизора гледах да е с цифров тунер, но в техномаркета ни казаха, че ако сме на булсатком нямало смисъл и взехме тази тошиба. В момента съм с приемника на булсатком, който има само аналогови изходи. Искам да разбера ако си взема приемника с цифров изход HDMI ще гледам ли цифрова телевизия на ТВ-то или ми трябва цифров тунер. Някъде видях, че имало външни цифрови тунери за телевизори. Вярно ли е това и колко им е цената приблизително? Благодаря предварително, но не съм наясно с тази цифрова телевизия. Грешка ли съм направил като съм взел телевизор с аналогов тунер?

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Ако си вземеш приемник с HDMI ще гледаш цифров сигнал и ще има от леко до значително подобрение.

kristian93

• Гост
Значи мога да гледам цифрова телевизия без да имам цифров тунер на телевизора стига приемника да има вграден цифров така ли?

Неактивен lazarus18

• Administrator
Естествено. Приемника е тунер.

kristian93

• Гост
Искам да попитам има ли наличен фирмуеър ъпдейт за този модел Toshiba 32LV655P и може ли по някакъв начин чрез ъпдейт да накарам USB-то да чете MP3 и видео файлове.

civica

• Гост
Най-вероятно - не ! В повечето случаи новия фирмуер не добавя нови функции и възможности , а подобрява работата на електрониката като отстранява някои бъгове ! В твоя случай това може да се окаже и хардуерно невъзможно , но все пак не мога да бъда сигурен !

ccc

• Гост
предполагам това може да стане само с "неофициален" фирмуер
а такъв може и никога да няма

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Искам да попитам има ли наличен фирмуеър ъпдейт за този модел Toshiba 32LV655P и може ли по някакъв начин чрез ъпдейт да накарам USB-то да чете MP3 и видео файлове.
Няма как да стане с ъпдейт. Освен това не знаем с какво шаси е и дали това шаси има възможност  да чете MP3 и видео файлове. При Toshiba често модели от различни серии са на едно шаси - по-низките класове са орязани хардуерно.

ccc

• Гост
днес реших да пробвам т.нар. DLNA
направо се шашнах - 30 минути след вмъкването на лан кабела в телевизора вече гледах филм със субтитри на български!
ествествено с помощта на сървър който декодира филмите
иначе с вградения "плеър" виждам само снимки  :D
не мога все още да подкарам интернета обаче, не не виждам Google media server ???

ccc

• Гост
някой може ли да ме насочи към тема или друг български форум, където се обсъждат тези DLNA сървъри?
руският не ми е много силен, а имам доста въпроси, на които няма отговор за сега

Неактивен lazarus18

• Administrator
В предния си пост си казал, че всичко ти е тръгнало със сървъра. Какво друго те тормози?