Привет на всички.
Като начало, да споделя удоволствието си от факта , че една от въпросните свободни бройки Yamaha RX-А2040 на 12.12.14 в сайта на AV Store , (след известно чакане разбира се ) вече звучи в хола ми. Честито и на колегата makrelov , явно че го имате преди мен. Според коментарите ви разбирам , че и вие сте впечатлен. Аз почти нямах съмнения относно избора ми на ресивър когато реших да го поръчам , но резултата надмина в пъти очакванията ми. Впечатленията си относно звука мога да обобщя дори само с една дума - ЖЕСТОКО. За момента съм със 7.1 , като колоните са :
FL/FR -Klipsch Reference RF-82 II , C-Klipsch Reference RC-62 II , SL/SR- Klipsch Reference RS-62 II , SBL/SBR- Klipsch Reference RB-61 II , SW - BOSE PANARAY 502B . За надграждане 7.1.2 до DOLBY ATMOS са поръчани и са в процес на доставка до дни - Klipsch CDT-3800-C II. Тогава нядявам се ще мога да споделя впечатления и от тях и от Atmos звука изобщо. Новият firmware е свален , Dolby Atmos Demonstration Disc i 1 филм с ATMOS също , остава чакането на говорителите за вграждане в окачения таван. Специални благодарности на екипа на AV Store за оказаното съдействие и подкрепа .
Поздрави.