Автор Тема: Sony LCD / Faq - на първа страница, обсъждане, мнения  (Прочетена 147427 пъти)

venci79

• Гост
Re:Sony LCD / Faq-на първа страница, обсъждане, мнения
« Отговор #30 -: Април 06, 2010, 18:25:11 pm »
lazarus18 направил съм всички настроики както ми каза за телевизора -52W5500 и плеъра WD TV Live но тресенето в картината на телевизора при статични образи при бавно проследяване си остана.пример-камерата бавно проследява от първият до последният етаж някои блок.скиор се спуска и камерата го следи от страни и в неподвижната ограда зад него се получава тресенето.само в такива моменти като в посоченият пример го има тресенето по принцип не гледам много на този телевизор но забелязах че тресенето го има и на цифровата кабелна,което ме навежда на мисълта че проблема е в телевизора.някои нещо да знае по въпроса и може ли самият телевизор да му се зададе да ъпскеилва до 1080p или нещо от сорта което да помогне или ако му сложа нов фирм (сега съм с оригиналният).

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
  • Публикации: 698
« Отговор #31 -: Април 06, 2010, 18:37:00 pm »
Taзи година ще излезе Philips 58PFL9955 21:9 3D  -около 7500лв

Mиналата година  имаше двама които се оплакваха от подобен проблем в W5500. Единият беше Soon.
Пробвай с нов фърмуер-дано да се оправи.
http://support.sony-europe.com/tv/downloads/downloads.aspx?site=odw_bg_BG&m=KDL-52W5500&f=FW_Bravia1700EA

venci79

• Гост
« Отговор #32 -: Април 06, 2010, 19:18:51 pm »

благодаря ти.а за този телевизор 21:9 ако излизаше на нормална цена щях още сега да се напъна и да го взема нo ще почакам.предполагам че до 2,3 години цената му ще е наполовина.

venci79

• Гост
« Отговор #33 -: Април 06, 2010, 20:00:41 pm »
lazarus18 направил съм всички настроики както ми каза за телевизора -52W5500 и плеъра WD TV Live но тресенето в картината на телевизора при статични образи при бавно проследяване си остана.пример-камерата бавно проследява от първият до последният етаж някои блок.скиор се спуска и камерата го следи от страни и в неподвижната ограда зад него се получава тресенето.само в такива моменти като в посоченият пример го има тресенето по принцип не гледам много на този телевизор но забелязах че тресенето го има и на цифровата кабелна,което ме навежда на мисълта че проблема е в телевизора.някои нещо да знае по въпроса и може ли самият телевизор да му се зададе да ъпскеилва до 1080p или нещо от сорта което да помогне или ако му сложа нов фирм (сега съм с оригиналният).
някои друг нещо по въпроса.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
« Отговор #34 -: Април 06, 2010, 20:04:28 pm »

благодаря ти.а за този телевизор 21:9 ако излизаше на нормална цена щях още сега да се напъна и да го взема нo ще почакам.предполагам че до 2,3 години цената му ще е наполовина.
В България поне няма как да стане-наполовин цена.Тук ще се доставя само по поръчка.
21:9 телевизорите са удобни са гледане на филми от Blu-Ray. Но при гледане на телевизия има черни ивици отстрани.
Надявам се ,че до две години ще се включат и другите производители и така ще им падне цената.

venci79

• Гост
« Отговор #35 -: Април 06, 2010, 21:13:47 pm »
аз точно за това говоря че бях чел твoя статия че всички производители ще правят под натиска на самсунг 21/9 което значи че цената до 2,3 години ще падне драстично.немога да намеря Ръководство за ъпгрейд на 52W5500 че да му сложа новият фирм които ми даде.някакъв линк можеш ли да дадеш.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
« Отговор #36 -: Април 06, 2010, 21:23:25 pm »
аз точно за това говоря че бях чел твoя статия че всички производители ще правят под натиска на самсунг 21/9 което значи че цената до 2,3 години ще падне драстично.немога да намеря Ръководство за ъпгрейд на 52W5500 че да му сложа новият фирм които ми даде.някакъв линк можеш ли да дадеш.
Под натиска на Филипс!

Кликни на плюсчето на Процедура за изтегляне и инсталиране
http://support.sony-europe.com/tv/downloads/downloads.aspx?site=odw_bg_BG&m=KDL-52W5500&f=FW_Bravia1700EA

venci79

• Гост
« Отговор #37 -: Април 06, 2010, 21:35:28 pm »
 благодаря ти можете ли да поместите настроики за сони за всеки отделен тип сигнал за да не тресе?филм и видео, спортни предавания,студийни записи и тн.това е съвета които ми даде lazarus18 да си има за всеки тип сигнал отделна настроика за което му благодаря.

venci79

• Гост
« Отговор #38 -: Април 07, 2010, 10:16:30 am »
lazarus18 ти какво ще ме посъветваш да слагам ли нов фирм дали ще има резултат?

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #39 -: Април 07, 2010, 11:46:30 am »
Нямам идея. Нищо не пречи да пробваш.

venci79

• Гост
« Отговор #40 -: Април 07, 2010, 23:26:04 pm »
има ли идея някои ако прекарам цифровата кабелна през ресивъра дали ще има подобрение на картината като качество.сега съм ги вързал така HD плеър WD TV Live- HDMI -ресивър yamaha rx-565- HDMI -телевизор 52W550

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
« Отговор #41 -: Април 08, 2010, 20:50:43 pm »
има ли идея някои ако прекарам цифровата кабелна през ресивъра дали ще има подобрение на картината като качество.сега съм ги вързал така HD плеър WD TV Live- HDMI -ресивър yamaha rx-565- HDMI -телевизор 52W550
Може да я пуснеш през ресивъра ,но само ако си с HD премник на кабелният ти оператор.Според мен обаче нищо няма да се промени в картината.Обикновенно скалирането на телевизора е по-добро.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
« Отговор #44 -: Април 14, 2010, 20:20:58 pm »
Лично за мен  SAMSUNG LE-55B650 е по-добрият.