Здравей makrelov
Ти ,Rudra и всички други даващи ми съвети и мнения ми помагате много ,за което ви благодаря.
Много добре разбирам какво ми предлагате
За да взема по висок клас колони ще трябва да им осигуря и среда в която да покажат своите качества . Така , като се има на предвид и началното ми ниво , а то че започвам всичко от 0-та и каквито и ОТ да взема ще трябва да градя всичко около тях, следва равносметката.
До момента известна е YAMAHA RX-A2050 , другите компоненти са все още спорни , като който и да избера при мен проблема с отстоянието от страничната стена остава (това за което ми говори Rudra ) дори и Букшелф да взема при това разположение проблема при мен пак ще е същия , отстоянието отзад ще го осигуря. Сега за квадратурата , стаята е във формата на ''Г'' и общата квадратура е 40 квадрата , но аз давам квадратите в който ще са разположени колоните (мисля че това е правилно, или греша ) . Колкото до класа колони които избера , дали те ще са RF-7 II или RP-260F разбира се ще бъдат със съответния им център . Кабелите ще бъдат Chord Rumour 2 . И до тук завършва първия етап от изграждането на системата ми , в по следващия етап ще бъде обърнато внимание или на останалите ОТ или на електроника от по-висок клас за аудио и видео източник. Така , като обърнах внимание на етапите , компонентите и на проблема който не мога да реша за момента да попитам отново , YAMAHA RX-A2050 способна ли е да разкрие потенциала на RF-7 II , защото ако ресивъра няма тази възможност мисля че няма нужда от по нататъшни дебати .