Автор Тема: Какво очаквате от експото?  (Прочетена 27340 пъти)

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1873
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
Какво очаквате от експото?
« -: Май 28, 2010, 19:24:04 pm »
Какво очаквате да чуете и видите на предстоящото експо?
Какво ви е спирало да чуете и видите нещата до сега?
Интересувате се от конкретен продукт, или група продукти, или просто отивате да разгледате?
Как би ви се искало да изглежда едно такова експо ... преди да сме отишли да видим всъшност как изглежда наистина :)

civica

• Гост
Re:Какво очаквате от експото?
« Отговор #1 -: Май 28, 2010, 19:46:38 pm »
Преди доста време имаше една подобна инициатива , мисля че бяха три поредни години , но тогава си беше просто изложба на продукти , без демонстрации , поне аз това видях на първото такова изложение ! А какво може да се очаква - това е наистина труден въпрос ! Трябва да изглежда като добре известните - CES , CEBIT , и подобни , но разбира се България е малка страна и това няма да стане !

Crossblade

• Гост
« Отговор #2 -: Май 28, 2010, 20:31:47 pm »
Очаквам да чуя много и различни системи, навързани и свирещи, по възможност с моя музика.

До сега ме спира това, че нямам мерак да обикалям при различните търговци и да си искам да ми се пусне първо второ трето ... както казах, на експото се надявам те да са си пуснати и просто да ги чуя. А и обстановката може би ще е по-готина отколкото в магазин.

Неактивен Rudra

• Administrator
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #3 -: Май 28, 2010, 20:40:57 pm »
Мда, едно от най-интересните неща на експото, всъщност ще е именно това, че системите ще са аранжирани в хотелски стаи, като целта е да се наподоби максимално домашна обстановка. В повечето магазини условията за слушане са далеч от идеалните, и вносителите се стремят да изложат максимум стока в ограничено пространство.
До колко ще може всеки да чуе каквото му се иска - и като системи и като музика е вече спорен въпрос. Ще видим :)

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #4 -: Май 29, 2010, 11:43:42 am »
Като гледам повечето магазини са наели по 1 или 2 стаи за цялата си продукция. Това значи, че са сложили по 5-6 системи в една стая. Дали всичко ще е навързано или ще може да се чуе точно определена комбинация не е много сигурно.
Най-важното е да може да се слушат. Не да са си пуснали нещо да свири и ние само да ги гледаме като експонати.

Неактивен Rudra

• Administrator
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #5 -: Май 29, 2010, 11:53:38 am »
Не, просто няма да се излага цялата продукция, а по 2-3 подбрани системи.
А за слушането, трудно ще е да се удволетворят желанията на всички посетители, но се надявам да може да се слуша нормално.

Неактивен stiv 68

• Публикации: 28
« Отговор #6 -: Май 29, 2010, 13:58:38 pm »
Дали ще навържат само скъпи системи или ще има и по "нормални" неща?

Неактивен Rudra

• Administrator
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #7 -: Май 29, 2010, 14:15:50 pm »
Ами според мен главно висок клас системи ще се представят. Предполагам всеки вносител ще иска да "блесне" с продуктите си и няма да се обърне особено внимание на нещата в по-ниските класове:) Ще видим.

civica

• Гост
« Отговор #8 -: Май 29, 2010, 14:34:44 pm »
Това изложение ще е предимно търговско т.е. всеки показва своята стока , а масовата и по-евтина я има в ТМ и ТП и затова няма смисъл да се показва , само ще заема място !

Неактивен Rudra

• Administrator
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #9 -: Май 29, 2010, 15:05:17 pm »
civica не си съвсем прав. От една страна е напълно ясно, че всеки ще показва своята стока ... какъв друг вариант има?
От друга страна повечето вносители имат стока в различни ценови категории. Аз мисля, че тук ще се наблегне на високия клас. А в технополис и техномаркет какво има? Не разбирам ..какво общо имат технополис и техномаркет.
Въпроса беше дали вносителите, които ще участват ще предложат по-достъпни решения за демонстрации на експото- в диапазона 1-2-3-4 хиляди лева. Или ще се съсредоточат върху топ продуктите си. Аз силно се съмнявам да има голям избор от техника в по-достъпния клас.

civica

• Гост
« Отговор #10 -: Май 29, 2010, 15:15:30 pm »
Мисълта ми беше , че ако ще се показва нещо , то да е различно от това , което се продава масово от ТМ и ТП , така го разбирам аз ! Примерно в Варна , няма магазин / е има един - два , ама ..../, който да продава нещо " по така " !

Неактивен Rudra

• Administrator
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #11 -: Май 29, 2010, 15:21:35 pm »
Аз продължавам да недоумявам намесването на Тм и ТП, в тези магазини се продава съвсем нисък клас техника и 1-2 модела от най ниските серии на някои от вносителите, които ще участват в това експо. 90% от продуктите, които внасят участниците на експото никога не са помирисвали ТМ и ТП. Та притеснението ти е неоснователно, със сигурност ще могат да се видят и чуят много интересни неща ... проблема е дали няма да има налични само ... твърде интересни неща :)

Crossblade

• Гост

Неактивен Rudra

• Administrator
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #13 -: Май 29, 2010, 15:36:54 pm »
Crossblade този списък показва на кои марки са представители вносителите, а не какво ще има на изложението. Много от нещата в списъка няма да бъдат изложени - потвърдено ми е от някои от участниците!

vdsvicky

• Гост
« Отговор #14 -: Май 30, 2010, 11:59:08 am »
Очаквам да Ви видя вас съфорумци там и да си поговорим на четири очи - както се казва. Очаквам да видя нови неща , дори да закупя нещичко ;)