Автор Тема: Samsung PDP / Faq - на първа страница , обсъждане , мнения  (Прочетена 67002 пъти)

prince

• Гост
Re:Samsung PDP / Faq - на първа страница , обсъждане , мнения
« Отговор #45 -: Април 25, 2010, 19:43:08 pm »
Причината е SD сигнала. Ще се гледа предимно телевизия.
След време 50" ще са нормални, но сега с този тв сигнал ... Но тогава ще сменяме и тв-тата. :)

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
  • Публикации: 723
« Отговор #46 -: Април 25, 2010, 19:47:07 pm »
Причината е SD сигнала. Ще се гледа предимно телевизия.
След време 50" ще са нормални, но сега с този тв сигнал ... Но тогава ще сменяме и тв-тата. :)
Нямаш голям избор тогава освен да погледнеш 42" плазми  на Panasonic. Сега избора на модел опира само до бюджета ти. :)

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *

perder

• Гост
« Отговор #48 -: Октомври 24, 2010, 10:53:54 am »
Добър ден! Изчетох тази тема и ми стана интересно, че няма никакви мнения по новите модли на samsung. Разбрах за миналогодишните модели и техните проблеми но какво става с тазгодишните и то най-вече от високия клас например PS-50C7000 . Имате ли някакви наблюдения (впечатления) доколкото разбрах от ровенето из интернет нещата значително са се променили нямат досадните вентилатори по-малък разход на електричество наличието на филтър като при PANASONIC R50V20 ,а ако трябва да се избира между двата как стоят нещата плюсове миннуи и пр. Абсолютен новак съм в тази област понеже съм собственик на LCD и нямам почти никакво наблюдение сред плазммите за което се извинявам ако съм написъл нещо глупаво. Предварително Ви благодаря.

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #49 -: Октомври 24, 2010, 13:00:43 pm »
По това, което чета, новите плазми на Samsung отстъпват /отново/ на моделите на Panasonic по отношение на черно, цветове, отпечатване на панела и отражения. Вярно, че C7000 има и 3D и по-ефектен дизайн, но аз бих се спрял на 50V20 като доказано добър модел.

perder

• Гост
« Отговор #50 -: Октомври 24, 2010, 15:24:18 pm »
Понеже изчетох и темата за PANASONIC PDP главно ме петисниха някой неща...                                                         Серията V20 - има залепен тъмен филтър /High Contrast Filter Pro/ върху панела. Именно заради този филтър черното е по-тъмно. Лицата на хората при гледане на телевизия /студийни предавания/  изглеждат с повече циян/синьо/ отколкото трябва. Филтъра  както не пуска много светлина отвън навътре, така и обратното. Тъкмо това е причината за една от малкото критики към модела V20 - харчи повече ток от G20, за да постигне един и същ светлинен добив.)
 2-ро (В моделите от 2009г след около 400 часа работа следва повишаване на стартовото напрежение към панела, водещо до рязко изсветляване на черното. Следват още няколко повишавания до достигане на около 3000 часа. Като резултат черното е около 3 пъти по-светло от началното. В моделите от 2010г повишаването на напрежението е по-плавно, разбито на много малки стъпки. Крайните стойности са същите)
 Това са цитати от темата и въпросът ми е при всички плазми ли е така независимо от марката? При самсунга пишеше че също имал подобен филтър но нищо друго дори няма вентилатори а и е икономичен...

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
« Отговор #51 -: Октомври 29, 2010, 17:53:09 pm »
При всички плазми е така.