Хаха
Angel_s не ми е за първи път като тренирам фитнес някой път без да загрея даже е ставало по лошо
dimi123Стигнах до заключението че няма нужда да барам Low Pass Filter и Parametric EQ настройките на суба оставил съм ги на off само това за отворените портове и един затворен е интересно даже има опция и за трите затворени, вмомента съм го оставил на Standard Tune всички портове отворени малко така да послушам !
От ресийвъра като се отиде на subwoofer има опция да се комбинира с LFE+Main и само LFE, оставил съм го на LFE, под него има друга опция която ми е на 120hz, предполагам от там мога да коригирам до колко да свири баса, но вмомента съм доволен както си е и не барам нищо.
Само може да се изпробват различни вариянти, да задам всички колони за малки (оставил съм всичко както ми го калибрира само високите които са ми над глава са на small-60hz, другото е на Large)
Също и Audyssey MultEQ XT32 е интересно как ще се пусне Reference, L/R Bypass също и Dynamic EQ-off или on
Ей така за тест мога да изпробвам от ресийвъра където ми е зададено за суба 120hz да го дам на 80hz, да направя всички колони small и да им задам от 80hz нагоре да свират да чуя какво ще се получи!
Но от суба съм много доволен добра инвестиция