Автор Тема: Naim Hi-Line Interconnect или алтернативи  (Прочетена 2363 пъти)

Неактивен dpg

  • Публикации: 66
Naim Hi-Line Interconnect или алтернативи
« -: Юни 16, 2019, 22:06:34 pm »
Здравейте, отдавна чета мнения и статии свързани с DIN опцията на горепосочения кабел с цел upgrade на настоящия ми така наречен lavender интерконект, също с ДИН накрайници. Мненията са мнго разнородни, като има дори и доста крайно негативни и се препоръчват не Naim алтернативи от хора с full Naim системи.

Въпроса ми е някой имал ли е възможност да направи сравнение на този кабел с някакъв друг със същия накрайник от горе долу същия клас? Някои от алтернативите, които често се спрягат са Chord Indigo Plus и AR Lunar, като втория дори е в по-нисък ценови клас, но много от отзивите са, че дори е по-добър от Hi-Line.

Благодаря предварително!

Неактивен Rudra

  • Administrator
  • *****
  • Публикации: 1830
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
Re: Naim Hi-Line Interconnect или алтернативи
« Отговор #1 -: Юни 17, 2019, 13:08:19 pm »
Hi-Line струва почти колкото усилвателя ти. Не е ли по-добре първо да помислиш за NAP200 или NAP250Dr?

Неактивен dpg

  • Публикации: 66
Re: Naim Hi-Line Interconnect или алтернативи
« Отговор #2 -: Юни 17, 2019, 22:07:59 pm »
250 със сигурност е в листата на всички които притежеват компонент Naim в клас по-нисък от неговия. Това не знчи, че не търсят възможности за надграждане на други места в системите си. Така е и при мен, да, 250 би бил един добър заместник на моментния ми интегриран, но също и Hi Line (може би) би бил един добър заместник на lavender. И при положение, че цената втора ръка hi line e доста примамлива, от там и моето запитване. Ако искам да купувам 250 изобщо няма да пусна запитване за мнения, там няма 2 различни, докато при Hi Line има в изобилие.

Мерси отново!