Привет на всички, предстои да си купя ТВ и поради това Ви моля за няколко съвета и препоръки за марка и модел, но преди това: ще се гледа от около 3.5-4 м. в слънчева стая пред голям южен прозорец, на кабелна телевизия (с цифров пакет), филми от лаптопа (трябва да има мрежа, но не е решаващо), вероятно ще добавя медия-плеър (мисля за WD TV Live или подобен), игри не се предвиждат, както и допълнително външно аудио, не робувам на конкретна марка или технология - LCD, LED - LCD или плазма, ориентировъчен бюджет само за ТВ от 1500 лв.:
- За мен е важно (поне засега) колкото е възможно по-добра работа на SD (лични впечатления от 40, 42 инчови модели среден клас: Филипс 5-та серия (не LED) - SD ми хареса, LG и Sony - SD не ми хареса), според вас кой модел (42-50 инча) се справя най-добре с SD сигнал ?
- Кой модел плазма бихте препоръчали при горните критерии, вкл. SD, за предпочитане 50 инча ? и нещо по-конкретно: струва ли си според Вас да се "жертват" 50-те инча на p50u20e за p42g20e ?
- Моля за мнение за новите промоционални ТВ от ТМ: Toshiba 40vl748 и най-вече LE-46c550, тъй като във форума беше посочено, че матрицата му не е препоръчителна (AA01) ?
Предварително Ви благодаря за помощта...