Многократно сме обсъждали, че взимането на голям флорстендър, за малко пари... никак не е добра идея.. от гледна точка на звука и всичко останало.
За под 1000 лв - стоящи колони с 1000 говорителя, незнам, това е цената на един начален клас приличен букшелв... ти се сещай кой от какво е пестил

Да не говорим, че в твоята стая, където се чудехме как да се съберат букшелв колони ... сега ще слагаш шкафове

Идеята - дадоха ми ги евтино, за мен не е разумна, защото един недотам добър продукт ... и без пари да ти го дадат... пак си остава недотам добър продукт... Лошото е, че се говорят сума време разни неща, съвети, обсъждания и т.н. и накрая се прави избор в точно противоположната посока... какъв е тогава смисъла от обсъжданията?
Но... щом ти харесват честито!
Сега на конкретния въпрос - да взимаш за такива колони AVR3310, или подобен клас рисивър е абсолютно излишно изхвърляне, без никакъв смисъл за мен.
Колоните според спецификациите поне, би трябвало да са лесен товар, и по-скромен рисивър да свърши работа.
Да се наливат огромни суми за рисивър, за такъв клас колони, за мен е неразумно и ненужно.
Успех!