Автор Тема: PIONEER VSX 520 K  (Прочетена 22657 пъти)

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1873
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
Re:PIONEER VSX 520 K
« Отговор #15 -: Декември 28, 2010, 22:19:01 pm »
LYN
Това по никой начин не отговаря на въпросите ми. Лесно мога да проверя спецификациите на усилвателя и сам.

Това, че усилвателя ти е с максимална мощност 130 вата или 65 вата по никой начин не означава, че трябва да търсиш колони със същите характеристики. На повечето колони е описана препоръчителната мощност на усилвателите подходящи за тях, и тя е само препоръчителна...

Неактивен dimitar_genchev

• Публикации: 8
« Отговор #16 -: Декември 28, 2010, 23:03:54 pm »
Колега я по добре напиши какво притежаваш и какъв бюджет си определил за нова покупка  в каква стая ще го инсталираш и как по принцип ти си представяш нещата . Тук има доста хора които могат да помогнат със съвет.
Весели празници!

LYN

• Гост
« Отговор #17 -: Декември 29, 2010, 01:40:56 am »
с този комплект Pioneer S-ES3TB нещата си ги представям завършени ,останалите коментари са излишни.

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #18 -: Декември 29, 2010, 01:45:45 am »
Дори и за този ресийвър тези колони не са добра идея. Не съм ги чувал, но имам някакъв опит с евтините им комплекти за звук и са абсолютна трагедия.

LYN

• Гост
« Отговор #19 -: Декември 29, 2010, 03:47:49 am »
тези как са-------------Behringer EUROLIVE S1530---------------?

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #20 -: Декември 29, 2010, 10:45:50 am »
Това не са подходящи колони също. Те се водят някакви професионални монитори ама за тези пари си представям колко точно са професионални.
Каквото и да намериш за този бюджет няма как да е прилично освен ако не вземеш само 2 предни колони като начало. В последствие ще добавиш бас, център и задни.
Виж в магазина към сайта има няколко предложения в бюджет 500-600 лв.
Така след време може да си вземеш и останалите от серията, която си харесал, а тези сегашните да минат за задни.
Така поне ще знаеш къде и за какво си даваш парите.

« Отговор #21 -: Декември 29, 2010, 10:52:39 am »
Ми тези колони са по 230 лв, бройката като вземеш 5 бр. прави  1150 лв. все си мисля че за тези пари + още малко ще направиш по добра система. Пък и  въпросните колони са по скоро за професионална употреба и не мисля че са добър избор за домашно ползване с твоя ресивър .  Виж тези http://store.avguide.bg/index.php?dispatch=products.view&product_id=30008 и център http://store.avguide.bg/index.php?dispatch=products.view&product_id=30011  и събираш малко пари за съраунд и суб и си готов .Единствено не занам как свирят с пайнера някой друг да каже ако знае. Това е само пример който ти давам

LYN

• Гост
« Отговор #22 -: Декември 29, 2010, 15:06:41 pm »
Лазарус18 правилно схвана мисълта ми за двете предни колони ,като за начало,но ресивъра подържа ли стерео режим???
ако е така имам идруго предложение за фронт ...........стават ли ?
************http://www.aval-bg.com/za-doma/pioneer/otdelni-tonkoloni/pioneer-cs-5070

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #23 -: Декември 29, 2010, 15:45:44 pm »
Всеки ресийвър може да свири в стерео режим и в този клас всички се представят горе-долу на едно ниво.
Според мен 500-600 лв. е абсолютния минимум за чифт колони. Тези на Pioneer са много зле. Направо са срам за марката /не че и тя е нещо особено напоследък/. Този модел колони е на нивото на Elite и Thunder.

Ако не си купил ресийвър все още, виж и тези модели:
http://www.technomarket.bg/products/09080728/yamaha-rx-v467-bl
http://store.avguide.bg/index.php?dispatch=products.view&product_id=29794

За колони може и да потърсиш употребявани. За 400-500 лв. мое да изпадне нещо добро.

LYN

• Гост
« Отговор #24 -: Януари 02, 2011, 01:08:00 am »
Лазарус 18, тази YAMAHA RX-V467 ми допадна много.Сега остава човек който е изкарал audio/VIDEO по HDMI 1.4 кабел
от PC (GT430 support 1.4a) през този ресивър и HDMI към LCD ,да потвърди !!и да я взимам ,че след това следват тези
хубавци YAMAHA NS-555BL

« Отговор #25 -: Януари 02, 2011, 14:36:04 pm »
Тези тъй наречени "хубавци"(YAMAHA NS-555BL) на практика са едни големи дръвчета .И един въпрос кой очакваш да ти потвърди че ще върви сигнал от PC картата през ресивъра към TV (може би някой който има същата видеокарта и същия ресивър и TV.), трудно е да намериш такъв човек. По документи и характеристики всичко ще ти върви без проблем взимай смело , ПОТВЪРДЕНО ти е .  ;D

LYN

• Гост
« Отговор #26 -: Януари 02, 2011, 17:06:47 pm »
Тези тъй наречени "хубавци"(YAMAHA NS-555BL) на практика са едни големи дръвчета .И един въпрос кой очакваш да ти потвърди че ще върви сигнал от PC картата през ресивъра към TV (може би някой който има същата видеокарта и същия ресивър и TV.), трудно е да намериш такъв човек. По документи и характеристики всичко ще ти върви без проблем взимай смело , ПОТВЪРДЕНО ти е .  ;D

Благодаря ,ще разгледам и твоето предложение ,по обстойно преди избор на колони ,,и закупуването което изисква време,
но задължително ще пусна некой фотос по нататък........

diannedel4ev

• Гост
« Отговор #27 -: Януари 02, 2011, 18:46:40 pm »
Според мен би трябвало да помислиш какъв тип звук търсиш, вместо да ги избираш по външен вид. Ямаха звучат доста остро и понякога с натрапчиви среди за моя слух, а басът им е леко сух. Пайъниър имат по-мек, отворен и приятен за ухото бас, като цяло са много по-лесни за слушане дълго време на всякаква музика и кино звук без да уморяват и да се натрапват според мен.  :)

« Отговор #28 -: Януари 02, 2011, 19:06:32 pm »
Разгледай и Tannoy имат нелоши предложения (за парите си) просто трябва да  послушаш и който ти харесат най много са твойте :). Ако те интересува втора ръка разгледай какво продавам  ;)

LYN

• Гост
« Отговор #29 -: Януари 03, 2011, 12:29:05 pm »
diannedel4ev,,,това което пишеш съвпада с мненията по западните форуми,четах подобни работи за ПИО ...

dimitar_genchev,,,как да разгледам като не даваш линк...