Хах, за фирмуера, аз имах неприятен инцидент но за щастие с хубав край (използвам случая да благодаря още веднъж на момчетата от AVstore за съдействието)

, но вече от денон са осигурили ъпдейтване чрез USB/флашка/, но дори и така не ми се иска да се занимавам с ъпдейтване. Значи качествен джаз не съм слушал, а много ми се иска и ще се радвам ако някои ме насочи към конкретно парче. А друга песен която се сещам е
David Guetta ft. Kid Cudi - Memories на 20-тата секунда се чува от левия канал някакъв шум пак няма значение с какво качество е, но явно си е от парчето, до голяма степен това което написа lazarus18 ме успокои
И друго се сетих сега тъй като системата е вързана към компа и често ми се случва да е включена но без да пускам никакъв звук през нея, и на 2-3 пъти (в период от месеци) ми се случва да издаде шум през колоните пак подобен на пръщене който трае 1 секунда може би, докато системата си стои включена без да се пуска нищо, но това го отдавам на някакво смущение я от копа, я от тока?