Автор Тема: Бюджетното решение на iwoto  (Прочетена 28206 пъти)

Неактивен regned

• Публикации: 41
Re:Бюджетното решение на iwoto
« Отговор #30 -: Юни 08, 2013, 18:11:57 pm »
Честито и от мен, и чакаме с нетърпение снимки, като ги разположиш в бъдещите им стойки!

iwoto

• Гост
« Отговор #31 -: Юни 08, 2013, 20:22:52 pm »
Честито и от мен,страхотен избор си направил,колега  :) ...чета невероятни отзиви за модела.Като бюджет как са,понеже не видях цени в сайта на Киров ? По спомен май вървяха по 1300 долара в щатите за чифт...

Към 1000 паунда е цената в Англия.
Аз ги взех от там ,втора ръка , но се оказа ,че не са баш втора ръка ... ;D.
Вероятно са били демо или са ползвани много малко , но нямат и петънце , драйверите им светят.
Та ми излязоха изгодно.Само дето цвета не се връзва много , но пълно щастие няма.

Kikata

• Гост
« Отговор #32 -: Юни 08, 2013, 23:24:31 pm »
Ее,бравос тогазка  :D ...тоя път 'фана дявола за т....те   ;D .Този път поекспериментирай с разположението на колоните , за да се намери оптималното звучене според ОТ .

vas2308

• Гост
« Отговор #33 -: Юни 12, 2013, 21:50:38 pm »
Днес пристигнаха.

Usher X718.Излязоха ми изгодно и ги купих на сляпо.
От 17.00 часа ги слушам ухилен кат ряпа.Като ги гледам , също се ухилвам-финиша е страхотен.15кг/бр.
Въпреки ,че съм ги сложил на шкафа(майсторя стойки в момента),храня ги с Над-а, кабла е китайско менте и са на 20 см от стената, свирят страхотно.
Мога само да гадая какво ще е като ги разположа и захраня оптимално.

Радвам се че са ти харесали. Това потвърждава правилото да не се подвевдаме от марки а да слушаме и да експериментираме. И аз както бях писал в предходния си пост взех USHER със оригиналните стойки 708 (стойките са страхотни не напразно струват 500 паунда) -общо към 80 кила с кашоните и опаковките беше пратката ми(стойки и колони) , още от кашона извадени и  свиреха страхотно. Аз както писах останах адски впечателен като ги слушах в Киров ХиЕнд и имах притеснения дали и в нас ще свирят добре...СТРАХОТНИ са.(даже по добре свирят в нас-дръпнати са на 70 см от стената)   Махнах DynAudio то от основната система и го преместих на втората си система в спалнята. Скоро като имам малко повече време ще ги подредя всичките ми останали общо 5 чифта букшелфчета, ще направя сравнение и ще се опитам да напиша нещо като тест с моите лични впечатления. Нагласил съм много източници-над 5 плеъра , три Дака, много кабели в различни ценови категории(от Нордост Блу Хевън до такива за по 6 лева метъра)   4 стерео  усилвателя и един ресивър Марантз 7005. .....Много ще разхвърлям и чакам жената да замине на гости при техните за да го осъществя  ;D 8)