Автор Тема: Моята системка - vessk0  (Прочетена 34099 пъти)

vessk0

• Гост
Re:Моята системка - vessk0
« Отговор #30 -: Октомври 20, 2013, 17:04:53 pm »
А, това са някакви останали парчета от разни дъски и не е стабилно, но за временно ползване става.

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #31 -: Октомври 20, 2013, 19:51:38 pm »
Този усилвател на XTZ нали беше дал фира, върнаха ли ти го от сервиза?

vessk0

• Гост
« Отговор #32 -: Октомври 20, 2013, 20:37:04 pm »
Да, най-накрая си го взех миналата седмица и оттогава тествам какво е положението сега в сравнително пообработената стая и по-правилно разположени компоненти. Тествам го спрямо Pioneer A9 и по-новия ресивър. Имаше и един Naim XS и Denon A100, но те се застояха не повече от 1 седмица. Докато завърша и последните бас трапове по хоризонталните ъгли ще продължат тестовете, а междувременно ще тествам и Roksan Kandy KA-1 MK3, но засега везните са наклонени към сляпа стрелба и поръчка на Kandy K2, защото не виждам поне по отзиви друг амп с AV bypass, който да си заслужава за тези пари, пък ако не ми хареса, пак ще се продава и следи пазара за други модели.

vessk0

• Гост
« Отговор #33 -: Ноември 20, 2013, 15:24:48 pm »
Времето си минава, ъпгрейдите предстоят, като най-основния е смяна на помещението идните месеци...

vessk0

• Гост
« Отговор #34 -: Ноември 20, 2013, 15:47:02 pm »
Изтече ми времето за редакция на мнението, ако някой иска да види снимковия материал по разопаковането и снимки с висока резолюция, посетете този линк.

Неактивен sss

• Публикации: 95
« Отговор #35 -: Ноември 20, 2013, 16:59:38 pm »
Красавици :)

Веско, не мога да сваля снимките от горния линк.
Защо не ги качиш на някой БГ сървър? SkyDriver/DropBox?

mario_yakov

• Гост
« Отговор #36 -: Ноември 20, 2013, 19:30:08 pm »
Браво, колега! Напредваш стабилно, виждам, че все още предпочиташ стоящи ОТ. Интересно описваш звученето на всякакъв вид техника, като съм чел твои постове, в тоя ред на мисли, ще ми е интересно да прочета, какво мислиш за "панделките" на твоите ОТ?

vessk0

• Гост
« Отговор #37 -: Ноември 20, 2013, 22:46:36 pm »
Какво имаш предвид под "панделки"? Колкото до стоящите, да наистина до този момент откъм тайминг и бързина, ряз, букшелф колонката винаги ще има преимущество, но пък аз искам от всичко по малко, а от друга страна предпочитам да дам пари за нещо "голямо", отколкото една камара за нещо мъничко. Не може да ми се угоди. :D Въпреки това винаги ще насърчавам букшелф варианта в общия случай, когато някой ми поиска съвет.
Интересното в моя случай е че спрямо РХ-те, дори тези грамадани свирнаха учудващо стегнато в тази мъничка стая, при това с отпушени портове. Тези не страдат от синдрома на РХ серията да свирят по-добре запушени. Нямам търпение напролет/лятото да се преместя в по-големия хол и да ги разположа като по учебник.
Общо взето това е май минимума за нещо що годе свирещо, че колкото и да слушам в HI-FI категорията, по-големия дял от ОТ-та не свири, само компромиси като цяло и то дразнещи... В този бюджет тези най-малко ме дразнят и въобще негативите са най-малко за мен, харесва ми също това че Монитор аудио си изпипват стоката до последния детайл, включително дизайна.

П.П. Dropbox link

mario_yakov

• Гост
« Отговор #38 -: Ноември 20, 2013, 23:10:24 pm »
Имам предвид ribbon transducer, характеризират ли се с нещо или се вписват ненатрапчиво, примерно?

Б.Т.В. и аз много се радвам на изработката и визията на монитор аудио.

Неактивен Anto

• Публикации: 94
« Отговор #39 -: Ноември 20, 2013, 23:52:31 pm »
Честито и от мен Веско! Изглеждат страхотно!Дано да оправдаят очакванията ти.Какво друго успя да прослушаш и какво не ти хареса.По принцип, в тази област за мъничко подобрение плащаш много, но какво да се прави, щом веднъж си се пуснал по пързалката.
Поздрави!