Какво имаш предвид под "панделки"? Колкото до стоящите, да наистина до този момент откъм тайминг и бързина, ряз, букшелф колонката винаги ще има преимущество, но пък аз искам от всичко по малко, а от друга страна предпочитам да дам пари за нещо "голямо", отколкото една камара за нещо мъничко. Не може да ми се угоди.

Въпреки това винаги ще насърчавам букшелф варианта в общия случай, когато някой ми поиска съвет.
Интересното в моя случай е че спрямо РХ-те, дори тези грамадани свирнаха учудващо стегнато в тази мъничка стая, при това с отпушени портове. Тези не страдат от синдрома на РХ серията да свирят по-добре запушени. Нямам търпение напролет/лятото да се преместя в по-големия хол и да ги разположа като по учебник.
Общо взето това е май минимума за нещо що годе свирещо, че колкото и да слушам в HI-FI категорията, по-големия дял от ОТ-та не свири, само компромиси като цяло и то дразнещи... В този бюджет тези най-малко ме дразнят и въобще негативите са най-малко за мен, харесва ми също това че Монитор аудио си изпипват стоката до последния детайл, включително дизайна.
П.П.
Dropbox link