Автор Тема: Какво очаквате от експото?  (Прочетена 27305 пъти)

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Re:Какво очаквате от експото?
« Отговор #45 -: Юни 05, 2010, 19:35:20 pm »
Не е чак трагедия. Все пак показаните системи си заслужава да се видят и чуят. Много от посетителите никога не събират смелост да влезнат в магазините където се продават и това е реален шанс за тях.
Има пропуски в представянето на максимума от тези системи, но все пак това е първото подобно изложение и според организатора няма да е последното. Хората, които ги излагат не са глухи и сигурно са усетили някои от грешките си.

vasilivanov

• Гост
« Отговор #46 -: Юни 05, 2010, 23:09:39 pm »
Днес чух Avalon, които най-добре свиреха от всички поне за мен. А може би и свиреха заради чуждите записи, с които искаха да ни впечатлят, но определено от тези колони излизаше звук, който при други колони на повтарящи се или подобни песни не излизаше.

PMC са страхотни колони и веднага разбрах, че това са колони които ще свирят много добре, ако се свържат със сериозна техника. Дори като цена качество си струват.

hristobote

• Гост
« Отговор #47 -: Юни 05, 2010, 23:57:18 pm »
Май сбърках, като казах че няма да се получи нищо на това изложение  ;)

Определено всичко беше много хаотично и беше пълно със зяпачи, за капак се натъкнах и на "агитка" от БгАудио дето само цъкаше и коментираше как, ако няма на анода 100 кволта и т.н.

Но изложителите се бяха постарали.
Аудиоарт ме забавляваха с това 3D, но не мисля, че тази технология ще е бъдещето.
Пловдивчаните от Експроек направо ме изумиха с тези колони на Swans - доста добър звук, прекрасен на външен вид дизаин и цени като за Китай. Моделът F2.2+ направо ме изнената как свири.
Седях повече от 30 минути при Митсубиши , страхотни момчета с прекрасна техника и добро поведение .... намразих си телевизара заради техните прожектори  ;D ;D
Bang and olufsen са наели пълни идиоти в магазините си, гледат като тапири и не знаят какво продават. Техниката бе отвратитерно настроена и нещо не чух там.
Тия пичове от Антилопа определено ме изумиха с прекрасните си Дак-ове, май ще успеят да пробият. Дано само цените не ги спънат. За жалост демонстрираха техниката си на прекрасни слушалки, но само едни на брой и на малки дизайнерски колонки.
Шарп определено бяха пратили някакъв младеж от магазина  ;D Нищо не знаеше за новите модели, добре, че му бяха дали книжки да четем и двамата. Май за утре ще е по-подготвен.  За Христовслав да кажа- магриците на новите модели са 8 битови (така казва документацията). На HD са уникални, но го накарах да пусне едно ДВД ..... е трудно се стега обработката на сигнала на Филипс за жалост.
Киров ми харесаха презентаторите ....... ненатрапчиви и доста вежливи. Според мен огромните колони на Макинтош са уникални, но системата дето са поставили струва колкото тристаен апартамент.
За Тихомир не мога да кажа нищо лошо, отдели ми човека 20 минути да ме запознава с "човека от PMC".
Направо ме изумиха Одеон при Топ Аудио видео, те пък от своя страна винаги са приятни в държанието си към всички клиенти. Пуснаха ми едни перкуси и ми идваше да си изхвърля моити колони ....

София аудио център както винаги са като деня и ноща. Половината от тях се държат като, че имат Макинтош системи в кухнята си и СуперНайт им свири в банята. Другите (по-младите разбира се) са доста вежливи и разбират, че не сме дошли с по 50 бона да се "обзавеждаме", че е по лесно да ни се продаде един Дак от колкото НАС сървър

Разбирасе не липсваша и кретени, дамата от RMG седеше като глътнала бастун и редеше пасианси. Дори не поздравява .... аз пък не разбрах защо участва тая фирма. Сони си е Сони, не питай нищо за да не ти отговорят с поредния виц. "Има ли DS плеър на Сони" - Отговор - "В момента го разработват"  :P Страшни са!!!!
Everything But The Box ги подминах , защото не разбирам от дизаин нищо.