Автор Тема: Какви продукти бихте искали да видите в AV Store?  (Прочетена 33808 пъти)

Активен Rudra

  • Administrator
  • *****
  • Публикации: 1831
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
Re:Какви продукти бихте искали да видите в AV Store?
« Отговор #30 -: Май 10, 2014, 00:18:07 am »
Благодаря за предложенията. Всяко от тях се обмисля и обсъжда. Може би ще забележите, че една не-малка част от препоръките и идеите вече са осъществени - по-евтини стойки, по-голям избор на рисивъри, по-голям избор на кабели, повече ДАКове и т.н.

По въпроса за стоки на изплащане - проверявали сме варианти, но действително усложненията, които би донесло интегрирането на такава система, за сега ни възпират да предприемем такава стъпка. Това, разбира се, не означава, че не е възможно опция за изплащане да се интегрира в магазина в бъдеще.
На този етап вариантът, който спомена Radyson, е възможност, от която могат да се възползват желаещите да купуват на кредит.

Идеята за продажба на употребявани компоненти в AV Store за сега не е на дневен ред. Съсредоточили сме се в предлагането на нови, подбрани компоненти, а това и оказионната търговия според нас са различни като концепция начинания и на този етап не бихме се наели със смесването им. Освен това вярваме, че за да се появи в България адекватен пазар на употребявани компоненти на прилично ниво - първо трябва да се развие пазара на нови такива компоненти, за да може ъпгрейдвайки ги - потребителите естествено да създадат нормален пазар на употребявани аудио компоненти на добро ниво. За сега за такъв тип продажби е предвиден раздел от форума.

Благодарим за съдействието!  Очакваме нови идеи и предложения.

Неактивен ivogmarinov

  • Публикации: 140
Re:Какви продукти бихте искали да видите в AV Store?
« Отговор #31 -: Май 10, 2014, 01:20:44 am »
Аз мисля,че всяка и една допълнителна опция която се предостави на потребителя да получи избраната от него покупка по-бързо и лесно докато разглежда интернет магазина би му допаднала.