Привет,
lazarus18- мислех си за 40PFL7605, но се забавих във времето, и сега гледам почват да идват новите модели от 2011г. Даже вчера ходих до ТМ, и там видях 37PFL6606, не съм се заглеждал много по картината му, но на пръв поглед беше добре, също така външността му ми хареса много, още по тънка рамка максимално изчистена. За моя радост или тъга, прочетох, че Филипс тая година в 7-ма серия май няма да пускат 40", а 37 и 42, незнам дали ще е така. Разглеждайки брошурата на 42PFL7606, дето съм я дал по-горе видях, че габаритните размерите на новата 42"са намаляли и сега са с 2.6см. по-големи от колкото размера на старата 40PFL7605, и с оглед на това, че в 7-ма серия няма да има 40", се замислих за тая 42-ка. Друг е въпроса само ценово, да не решат, за 5 см.диагонал повече да дерат кожи.
Искам да попитам за съраунд колоните има ли специални стойки, или се ползват тези букшелфа, защото имат по-специална форма. Гледам, че някой имат куки за монтаж на стена, обаче това добре ли е да се прави, да не паднат от вибрациите. Все пак моята стена е тухлена, а там куца работата с закрепването. Питам за това, за да не се иненадам по-късно неприятно, след време.