Автор Тема: Озвучителни тела до 3000лв.  (Прочетена 15627 пъти)

drazmahala

• Гост
Re:Озвучителни тела до 3000лв.
« Отговор #15 -: Юли 28, 2011, 14:02:46 pm »
temp, най - добрият съветник са ушите ;) Каквито и съвети да ти дават тук - не би могъл да си направиш смислени изводи за едни или други ОТ и събове. Споделям всичко написано, като съвет, по-горе като и аз освен Димитър съм привърженик на АТС, както виждаш от подписа ми. Съветът ми е да отидеш заедно с твоя познат и да послушате малко...иначе само се прелива от пусто в празно и се получават разминавания от рода какво е тъмбър, напасване на звуци и т.н. и т.н. Имай предвид, че не всеки харесва звука на АТС и както ти разправям , че са отлични ОТ можеш да останеш разочарован. Примери - бол.Чуй и по-пълноценен ще е разговора след прослушване ;)

Поздрави от мен 

temp

• Гост
« Отговор #16 -: Юли 28, 2011, 14:17:10 pm »
Благодаря на всички ,всеки е прав и изразява неговата свидетелска гледна точка,а колкото повече,толкова по-мащабен "става" света и способността ни да пожелаем да погледнем отвъд точката,свързвайки всички:)
Благодаря ви ,че споделихте мненията си :)

civica

• Гост
« Отговор #17 -: Юли 28, 2011, 15:16:40 pm »
Колега това до тук беше теорията , а от вас се иска практика - и да споделиш какъв е бил избора на твоя приятел !  ;)

temp

• Гост
« Отговор #18 -: Юли 28, 2011, 15:55:00 pm »
О,много има в теорията още ,но дотук се простират субективно-обективните граници ;)

Само Heavy Metal Пич :)

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1873
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #19 -: Юли 28, 2011, 17:28:30 pm »
Момчета, придържайте се към темата. Моята система не е предмет на обсъждане в тази тема - за нея има отделна тема, в съответния раздел, където могат да се обсъждат тези неща. Споменах я просто като пример, че не винаги при букшелф колони се налага използването на субуфер. Иначе във форума има и  други не по-малко чудесни и скъпи системи... и дано стават все повече.

Поизтрил съм част от офтопика - за да е подреден форума е силно препоръчително да се говори по същество и основно по зададената тема.

Успех!