Автор Тема: PRIMARE  (Прочетена 6579 пъти)

trokadero

• Гост
PRIMARE
« -: Декември 02, 2011, 22:49:05 pm »
  Здравейте на всички . Предстои ми изграждането на 2-ра стерео система от среден клас . Помещението е 36м2 . Колоните са Динаудио Excite 36 . Търся стерео усилвател и предусилвател от една марка , като предусилвателят да има опция за streaming . Музиката ми е на 2 HDD по 2 терабайта . Така след дълго ровене в нета  , попаднах на сайта на PRIMARE . Моделите А 34.2 и Pre 32 са съвсем нови модели от преди месец . Те напълно удоволетворяват желанията ми , но има нещо което ме смущава . А 34.2 е клас Д усилвател . Никога не съм слушал подобен клас   , а и рецензиите  които  чета по форумите са доста красноричиви . Моля някой , който може да сподели лични впечатления за типа усилватели или по конкретно за марката , да драсне няколко реда . Благодаря предварително !

Неактивен PIP

• Публикации: 44
Re:PRIMARE
« Отговор #1 -: Декември 03, 2011, 00:05:02 am »
Преди години имах Primare A20mk2 и A30.1 с Dynaudio и макар че им бях голям фен и бях много доволен (особено от a30.1) не бих препоръчал да купуваш на сляпо новите им дигитални усилватели. По времето, когато търсех нов усилвател да сменя A30.1 обмислях доста сериозно няколко усилвателя клас Д, но се оказа че dynaudio не си пасва много добре с тях, не и сравнение с клас А и АБ с добро захранване.

trokadero

• Гост
« Отговор #2 -: Декември 07, 2011, 18:59:25 pm »
 Искренно се надявах на HI FI Експото да мога да чуя нещо от PRIMARE , но уви . Имаше само един av процесор .
Благодаря на колегата за мнението . И на мен ми се иска да мога да ги пробвам преди да ги платя , но няма как . По интересното е , че по време на експото , като попитах вносителите за продукта , те ми наговориха доста суперлативи за новите модели . Според тях , те свирят не по лошо от АВ усилвателите на други популярни марки в този ценови клас . Дори според тях на определени жанрове музика ги превъзхождат . Впечатление прави и голямата мощност на краиното стъпало при 4 ома . Предложиха ми и 25 % отстъпка ако ги поръчам до края на седмицата . Доста примамливо предложение !!!

Неактивен PIP

« Отговор #3 -: Януари 10, 2012, 10:15:21 am »
tokadero, какво стана, взе ли primare-то?

:D

trokadero

• Гост
« Отговор #4 -: Януари 10, 2012, 23:57:52 pm »
   Платил съм ги , но все още не са пристигнали . Малко се забавиха поради коледните и новогодишните празници .
Надявам се до края на тази седмица да са тук , че вече и аз нямам търпение !!!

Неактивен PIP

« Отговор #5 -: Януари 11, 2012, 23:27:24 pm »
Ще се радвам, ако споделиш как се представят като ги послушаш известно време.