Автор Тема: Toshiba TL83 Digital Series LED LCD Help ..  (Прочетена 7970 пъти)

ABCD

• Гост
Toshiba TL83 Digital Series LED LCD Help ..
« -: Декември 26, 2011, 13:53:28 pm »
Здравейте .. искам да попитам нещо. Имам проблем с телевизор Тошиба ТL83 digital series led lcd купихме го оня ден и реших да гледам филм на него (от флашка) свалих филма всичко окей, но не ми чете субтитрите показва ми ги като квадратчета. Поразрових се малко и видях, че трябва да се смени кодировката на unicod ili UTF-8 направих го с notepad, wordpad обаче пак не става показва, че въобще няма субтитри. Та въпроса ми е може ли някой да ми каже точните стъпки, по които трябва да се оправят субтитрите и дали има нещо в настройките на телевизора което трябва да се промени ? Благодаря Ви предварително!  :)

А и забравих телевизора е също и 3D може ли от там да идва проблемът ?

peevski

• Гост
Re:Toshiba TL83 Digital Series LED LCD Help ..
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2012, 17:27:14 pm »
И аз си купих такъв модел тошиба 46TL838G led 3D ,и аз пробвах по описаните стъпки да си пусна филм от флашка но нищо, можах само да докарам квадратите да станат на цифри и до там,надявам се някой да може да помогне.И някой може ли да даде по добра калибровка на картината/сега съм на фабричните настройки/.
Поздрави.

Неактивен svetlio1

• Публикации: 77
« Отговор #2 -: Февруари 07, 2012, 17:51:37 pm »
Възможно е проблемът да се дължи на кофти кирилизация на Уйндоус-а -пробвай да подготвиш суб. на друг комп.
47LM660S ,40XV733G , 40B750 , 37R81 ,37LG5000 ,32LG3000 ,PlayStation3 , XBOX360 , YAMAHA RX-V673

peevski

• Гост
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2012, 11:53:28 am »
Пак нищо,ходих в офис ,в който се подготвят текстови документи ,но пак същото само цифри и препинателни знаци.съвсем случайно изтеглих един филм уш на 3д ,и на него имаше субтитри а пък нещо 3д-то неможах да гледам като хората.през цялото време имаше едни зелени и червени сенки около хората,имам активни очила,които ги купих заедно с телевизора и ми казаха че са за него.Един филм не можах да гледам като хората. >:(.модела на очилата е FPT-AG02G.забелязах че разширението на филма-3д е VOB, а на субтитрите ,който виждах е BUP.

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2012, 13:12:38 pm »
Сигурен ли си, че си дръпнал правилния като 3д формат филм? Да не е бил с някакво анаглифно 3д.
Моя съвет е да не разчиташ на плеъра на телевизора. Търси някакво външно решение и ще си много по-доволен.

peevski

• Гост
« Отговор #5 -: Февруари 09, 2012, 14:38:57 pm »
Ами не съм сигурен ,от каде мога да изтегля някое рекламно клипче 3д просто за проба,но да работи с плеара на тв,защото сега нямям възможност за външен,скоро взех телевизора...и някаква идеа за буквите от флашката,четох за програма която ги вгражда в самия филм.ама незнам от къде да я намеря.