Автор Тема: Хрипове в озвучителното тяло  (Прочетена 5557 пъти)

Неактивен Anto

• Публикации: 94
Хрипове в озвучителното тяло
« -: Февруари 14, 2012, 17:25:36 pm »
Здравейте!
Днес при първото пускане на системата бях изненадан от появата на хриптене в лявото ОТ.Диска беше "Sampler 7"от Naim-First Song.Спрях песента и я пуснах отново.Пак се чуха хрипове,но не на същото място от записа, при което смених диска с друг.Хриповете изчезнаха и повече не се появиха до този момент, за около 1,5 часа слушане.Нивото на звука си беше нормалното за слушане около 21 на усилвателя.Междувременно отново пуснах първия диск, дори на по-високо ниво на звука, до 35, но всичко беше ОК.Питам се, дали това е симптом за евентуални проблеми в бъдеще?Струва ми се странно, почти чисто нова колона, да започне да боледува така.

Неактивен gorkaev

• Публикации: 41
Re:Хрипове в озвучителното тяло
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2012, 18:05:16 pm »
Ако пак се появи проблема,пробвай да размениш ляв,десен канал да разбереш дали е от ОТ.Успех!

idulgerov

• Гост
« Отговор #2 -: Февруари 14, 2012, 22:21:39 pm »
Имах същия проблем, но се оказа кабела между СД-то и усилвателя.

Неактивен Anto

• Публикации: 94
« Отговор #3 -: Февруари 14, 2012, 22:28:00 pm »
Странно! Може да се окаже лоша връзка от усилвателя към колоната...въпреки че днес ги проверих.Но тази вечер колоната въобще не свирна и това ме накара отново да прегледам кабелите.След като коригирах нещата ,за сега всичко изглежда ОК.Откакто преместих системата в дясно до ресивъра, достъпа до задния панел стана изключително труден ,а и кабелите едвам стигнаха до там.Явно тогава не съм вързал както трябва кабелите.Дано това да се окаже проблема!Ако е така, съжалявам,че занимавах форума с незначителни неща!
Приятна вечер!

Да, писали сме едновременно.И при мен явно е кабел.