Автор Тема: Panasonic PDP / Faq - на първа страница, обсъждане, мнения  (Прочетена 213961 пъти)

ahiles13

• Гост
Re:Panasonic PDP / Faq - на първа страница, обсъждане, мнения
« Отговор #195 -: Август 26, 2010, 16:01:16 pm »
@lazarus18: Ако може да ми дадеш информация за 46G20, тъй като имам намерение да си сменя сегашното Sony 40W5500. 46G20 как подрежда програмите на blizoo /останал съм с впечатлението, че си техен абонат/, по азбучен ред или така както blizoo ги пускат? А също така, когато blizoo пренареждат програмите TV-то автоматично ли ги приема тези промени или трябва ръчно да се правят?

Благодаря ти предварително.

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #196 -: Август 26, 2010, 18:21:15 pm »
Подрежда ги както са по пакети - почва от пакета с най-ниска честота. Общо взето си трябва сериозна подредба.
Не знам какво става при ъпдейт от близуу. Добре, че в София рядко пипат по каналите.

soon

• Гост
« Отговор #197 -: Септември 01, 2010, 11:06:45 am »
Някакъв коментар за тези измервания?
Нещо големи разлики се получава при различните тестове на този модел.
Кое е вярното от всички налични?
http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10
Съжалявам за поместването на линка (в нарушение на правилата пред админа).

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #198 -: Септември 01, 2010, 11:27:22 am »
Кое точно те притеснява в измерванията?
Този сайт никога не се е славил с голяма точност.

soon

• Гост
« Отговор #199 -: Септември 01, 2010, 12:22:52 pm »
Притеснява ме кои са реалните стойности и истина за този модел.
Виждал съм вече поне 5 различни измерени показатели на яркост, контраст и т.н.
Замислям се за една бъдеща покупка на този модел (42V20). До сега ползвам само LCD и ми се ще да имам и една плазма ей така за спорта.

soon

• Гост
« Отговор #200 -: Септември 03, 2010, 12:06:42 pm »
Опа! Уж VT20 серията нямаше да има 46' вариант, а какво се появи сега:
http://www.lcd-compare.com/televiseur-PANTXP46VT20-PANASONIC-TX-P46VT20.htm

viki72

• Гост
« Отговор #201 -: Октомври 05, 2010, 14:23:23 pm »
Открих проблема с червенеенето на PAL настройките ми от калибрирането - смотан SCART кабел-менте!
В крайна сметка си купих нормален Скарт (тоя, с който бях вързал DVD-то си спомних, че го купувах от пазара една неделя преди години...и струваше 2-3 лв!) и нещата лъснаха. Освен, че изчезна брумът, картинката от ДВД-то направо светна.

Аз имам същия проблем!
Забелязах, че при смяната на каналите на БулСат при появата ма черния фон ина наклонени движещи се черти (черга).
След като прочетох този пост отидох в ТП и си купих на Хама скарт с позлатени накрайници и индивидуална ширмовка на всяка жичка вътре, заболя ме сърцето като видях цената (30 лв. 1.5м).
Вярно е , че има разлика в цветовете. Станаха по-светли но чергата стана по-ситна и по-бързо движеща се. Брума на звука си остана!

Какво да правя?

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #202 -: Октомври 05, 2010, 14:51:13 pm »
Какво друго има закачено към телевизора като устройства?

viki72

• Гост
« Отговор #203 -: Октомври 05, 2010, 16:13:13 pm »
Какво друго има закачено към телевизора като устройства?

Домашно кино и рутер. Но не е от тях защото съм ги откачал 1 по 1.

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #204 -: Октомври 05, 2010, 20:23:21 pm »
А ако извадиш коаксиалния кабел от чиния, който влиза в приемника и оставиш на същия видео вход, на който е Скарта?

viki72

• Гост
« Отговор #205 -: Октомври 06, 2010, 15:21:58 pm »
Ще пробвам довечера и ще пиша!

martyy

• Гост
« Отговор #206 -: Октомври 07, 2010, 20:20:51 pm »
VIKI72 Аз имах същия проблем.Оказа се,че като извадя кабела на ДВД-то от контакта и всичко се оправя.Ако искаш опитай.

perder

• Гост
« Отговор #207 -: Октомври 25, 2010, 20:55:34 pm »
Понеже изчетох и темата за PANASONIC PDP главно ме петисниха някой неща...                                                         Серията V20 - има залепен тъмен филтър /High Contrast Filter Pro/ върху панела. Именно заради този филтър черното е по-тъмно. Лицата на хората при гледане на телевизия /студийни предавания/  изглеждат с повече циян/синьо/ отколкото трябва. Филтъра  както не пуска много светлина отвън навътре, така и обратното. Тъкмо това е причината за една от малкото критики към модела V20 - харчи повече ток от G20, за да постигне един и същ светлинен добив.)
 2-ро (В моделите от 2009г след около 400 часа работа следва повишаване на стартовото напрежение към панела, водещо до рязко изсветляване на черното. Следват още няколко повишавания до достигане на около 3000 часа. Като резултат черното е около 3 пъти по-светло от началното. В моделите от 2010г повишаването на напрежението е по-плавно, разбито на много малки стъпки. Крайните стойности са същите)
 Това са цитати от темата и въпросът ми е при всички плазми ли е така независимо от марката? При самсунга пишеше че също имал подобен филтър но нищо друго дори няма вентилатори а и е икономичен...

steftzo

• Гост
« Отговор #208 -: Октомври 27, 2010, 12:19:37 pm »
Здравейте.
Нов съм във форума и съм приятно изненадан, колко много и полезна информация има тук  :)

От 2 години имам плазма 37PV80P и съм забелязал, че от отворите отзад на ТВто си грее. Не много но си топли.
Искам да попитам има ли някой,който си е монтирал плазмата на стена. Питам защото си мисля, че може да се опуши стената зад ТВто. Има ли нещо такова?

Извинявам се предварително ако има някъде по темите такова питане и не съм го видял.

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #209 -: Октомври 27, 2010, 12:51:14 pm »
Ако не планираш да кладеш огън вътре в нея едва ли ще се опуши :)
Като я монтираш на стената от задния панел до стената има поне 10-тина сантиметра. Не вярвам да се отрази топлината на самата стена.