Автор Тема: Panasonic PDP / Faq - на първа страница, обсъждане, мнения  (Прочетена 214137 пъти)

Reotan

• Гост
Re:Panasonic PDP / Faq - на първа страница, обсъждане, мнения
« Отговор #240 -: Януари 17, 2011, 16:48:08 pm »
Пробвай на HDMI 2 или 3.

Пуснах сигнал на HDMI 2 и вече нямам автоматично включване. Явно това е функция закачена към HDMI 1. Благодаря за съветите.

soon

• Гост
Моля за помоща Ви!
Проблема на един приятел с плазмен телевизор модел: PANASONIC TH 42PY8P , сериен номер: FK-8340269 , произведен в Чехия 2008 е че не приема сигнал от никой вход включително и от антенния. А този ефект който е на снимките изчезва когато зададеш на някои от HDMI входовете. При режим - сервизно меню-тест, на дисплея всичко си излиза нормално. Има ли някакво решение и къде ли е точно проблема? Разбира се, че телевизора е с изтекла гаранция.
Благодаря на отзовалите се!!!

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Не е панела, което май е добре.
Мисля, че без да отиде в сервиз няма как.

soon

• Гост
Някое друго мнение? От къде може да идва проблема? Ориентировъчна цена на поправка от този род? Към кой сервиз трябва да се обърне?

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1873
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
Сервизите пише на гаранционната карта, цената ще му съобщят като се свърже или евентуално след диагностика.

svetostz

• Гост
« Отговор #245 -: Април 01, 2011, 09:53:40 am »
Не се сдържам да се похваля с новата си придобивка - TX-P50VT20E. Благодарение на добрите теми във форума мисля, че направих добър избор  (handshake)

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #246 -: Април 01, 2011, 12:05:19 pm »
 (y)
Отличен избор.

viki72

• Гост
« Отговор #247 -: Април 03, 2011, 21:01:53 pm »
Колеги, от едно известно време като сваля някой филм на флашката и ми изписва " неподдържан файл формат "
Филмчето е .avi но него разпознава ! Интересно е , че не тръгва и на ДВД-то !
Някакви идеи ?
Пример:  цък Пробвах с последните 5-6 сери и все същото!

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #248 -: Април 03, 2011, 22:24:06 pm »
Българските енкодери съм ги забелязал вече, че имат собствени виждания за използваните кодеци и настройки при рипване.
Случвало ми се е да не тръгнат подобни BG TV Rip видео файлове на плеъри, които са с възможно най-добра поддръжка на формати.
Освен да преформатираш до друг формат, не виждам решение.

rad898989

• Гост
Здравейте. Преди седмица си купих Panasonic p42g20. Като цяло съм доволен. Само ме притеснява проблемът с прогарянето на картината, но се опитвам да внимавам. В момента съм с булсатком и HD приемник. Картината е супер, но искам да използвам вградения тунер на тв-то за да мога да ползвам и функцията за запис на предавания. Въпросът е как става това. Разбрах, че има начин, но не знам точно как. Какво точно ще се ползва - DVB-T или DVB-S. Ще помоля ако някой знае точно как става да опише подробно. Благодаря предварително.

Неактивен snaily

• Публикации: 36
Здравей,

доколкото съм запознат това няма да стане. Последните няколко месеца Булсатком пре-издават (сменят) своите Ирдето карти с нови които са с тяхната кодировка (булкрипт или нещо подобно). Това означава, че дори и да си вземеш Ирдето КАМ модул, пак няма да можеш да гледаш Булсатком без техния приемник.

Rudra: Цялостното цитиране на предходния пост е напълно ненужно - прочети правилата на форума!

Неактивен lazarus18

• Administrator
rad898989, твоя телевизор няма DVB-S тунер, какъвто е нужен за Булсат. Дори и да имаше щеше д имаш проблем с картите им, които са нестандартни.
Ако искаш да ползваш вградения тунер и да записваш, ще трябва да смениш оператора с такъв, който предлага цифрова кабелна телевизия /DVB-C/.

rad898989

• Гост
Окей, разбрах. Благодаря! Дали само някой може да ми препоръча добър оператор с HD порддръжка, който да удовлетворява изискванията ми. Много благодаря колеги.

Неактивен lazarus18

• Administrator
Провери при теб на адреса какво се предлага. Близу би трябвало да има, те са ОК.

Неактивен RossT

• Публикации: 21
« Отговор #254 -: Октомври 27, 2011, 18:14:14 pm »
От няколко дни се опитвам да хвана цифрова ефирна телевизия с активна DVB-T антена на Philips и намирам програмите на няколко канала, но винаги само със звук. На екрана стои - no video, а кач-вото и силата на сигнала за на максимум. Някаква идея какъв може да е проблема?