Благодаря на модераторите,че са преместили темата ми в правилният раздел.Благодаря и за отношението ви към нея.Rudra,аз също съм за Naim Nait 5i,но уви финансово ми е невъзможно поради няколко причини.До сега слушах с Nad 315 Bee,Rotel RCD 06,B&W 686,NorStone Stylum 3,Inakustik Exzellenz Atmos air 309 spiker cable,Inakustik Referenz NF-102 interconect,бях горе-долу доволен от универсалността на звукът им.Колекцията ми от дискове звучеше почети прилично и еднородно.Проблема е,че се местя в ново жилище а гореспоменатата система оставям в настоящият си апартамент за сина си.От него са ми подарък naim n sat за изграждане на новата ми система в новият ми апартамент.Уви,освен тях трябва да закупя усилвател,диск и кабели,а разполагам с около 3000лв.Бях коментирал с него,че мястото в новото ми жилище е ограничено и колони с заден отвор ще ми създават проблеми,затова той ме изненада с naim n sat.Слушах ги с гореспоменатата система и бях изненадан от липсата им на бас и от това,че с тях половината ми дискове се разбра,че са записани ло6о.До сега звук като тях не бях чувал,определено са доста странни ОТ според мен.Лошото е,че не виждам как ще ги продам заради високата им цена.От досегашните ви коментари разбирам,че имат проблеми с баса и те без допълнителен бас са нерешими.Уви финансово е невъзможно купуването му.Продължавам да очаквам съвет,вече за диск,усилвател и кабели за тях,които евентуално да подобрят басовото им представяне.Още веднаж ви благодаря за отношението.