Добър ден на всички съфорумници,явно вече в мен почва да "зрее" един аудиофил и колкото и да съм начинаещ в областта,се усещам как ставам все "по-гладен" в търсене на перфектния звук.Макар да имам задоволителна система в ниския клас,от известно време се замислям дали да не закупя един стерео усилвател ,като се колебая именно между споменатите YAMAHA R-S700 и NAD С326 BEE ( за последния чета добри отзиви ,отделно че си пасва добре с букшелфките ),които ще са вързани към колоните от подписа (съответно разположени на стойки) .Източник ще бъде настолното РС с звукови карти Asus Xonar ST+LME49720HA и M-Audio Audiophile 2496 през аналоговия изход,ще се слушат предимно FLAC,Lossless ,mp3 320kbs... Едно от изискванията ми към усилвателя е да има изход за буфер,понеже в момента слушам музика в 2.1 режим,ползвайки буфер Audio pro Evo Sub 8 DC,закупен от колегата lazarus18,на който искам да благодаря за всичко

...За момента ми допада доста звученето с добавен буфер в режим 2.1 спрямо само стерео режим с двата букшелф-а,поради и което бих искал усилвателя да има такъв изход.Другият ми въпрос е дали при двата модела усилватели има опция да се свържат към 667-цата от подписа като предусилватели,понеже по спецификации виждам,че имат отзад pre out изходи и каква точно роля играят те ? Стаята ми е стандартен хол 20 квадрата,панелка с топлоизолация ,с опция за слагане на PVC дограма скоро,пода е с мокет . Далече е от стая с подходящ интериор за аудио и съм наясно с това,но за момента е така...Убеден съм в професионализма на всички от AV Guide и многократно съм получавал уместни съвети според ситуацията,затова и ще попитам до колко е оправдана покупката на усилвател от моя страна от началния клас ,за слушане на музика и филми в домашни условия ,и дали при закупуване на подобна техника в дългосрочна перспектива не е по-удачно да спестя повече средства за един NAD С356 BEE или Creek Evo 2,който обаче няма изход за буфер ?