Автор Тема: Samsung LCD / Faq - на първа страница , обсъждане , мнения  (Прочетена 269490 пъти)

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
  • Публикации: 698
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница , обсъждане , мнения
« Отговор #60 -: Април 14, 2010, 22:46:07 pm »
Явно 46" е твоят размер. Тези щори тип плисе наистина не затъмняват добре ,но по-добре с тях отколкото нищо.Действитнелно реостатният ключ не работи при свързани енергоспестяващи лампи-пробвал съм.Друг вариант е да се сменят полилеите/ или там с каквото си/ с някакви други които имат възможноста да насочваш лампата в определена посока така ,че да не попада директна светлина върху телевизора. Аз поне така постъпих въпреки ,че моя телевизор е с матов екран/четири халогенни лампи 12v насочени към ъглите на стаята/.За модела C7000 ти си решаваш-прецени си пак дали ще използваш рационално възможностите му за 3D  и ако не те притеснява цената...

venci79

• Гост
« Отговор #61 -: Април 14, 2010, 22:54:05 pm »
Здравей itso
46" - е  малък за 4м разстояние ,ако ще гледаш HD съдържание-,но пък за телевизия е идеален.

hristoslav2 не съм съгласен с теб особенно като се има предвид че телевизионният сигнал ще става все по-добър и качествен + това аз си гледам и цифровата точно от 4 метра и ми е супер.особенно някои мач 16/9 или било новини или там каквото ще да е.52 е супер за цифрова от 4 метра,вече от по близo на някои програми започва да се забелязва ниското качество на подаваният сигнал но пак казвам тенденцията е за все по-качествен сигнал.а такъв телевизор не се взема всяка година.ако гледа филми ще му малее доста особенно като се разпъне на 21/9 а повечето филми са точно в тоз формат.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
« Отговор #62 -: Април 14, 2010, 22:58:35 pm »
venci79
Прав си ,че по-големият диагонал е за предпочитане ,но ако си прочел внимателно последният му пост -той е ограничен откъм растоянието на стената между вратата и подхода-където ще го монтира.

venci79

• Гост
« Отговор #63 -: Април 14, 2010, 23:04:23 pm »
venci79
Прав си ,че по-големият диагонал е за предпочитане ,но ако си прочел внимателно последният му пост -той е ограничен откъм растоянието на стената между вратата и подхода-където ще го монтира.
да да прочетах го.аз говоря по принцип че на кабелна също не е много 52 от 4 метра.особенно след толкова бързото развитие на технологиите.нищо чудно дo някоя друга година всички телевизии и кабеларки да излъчват 1080p сигнал. просто конкуренцията е много жестока и единствeният начин да се пребориш е с наи-доброто предлагано качество на услугите срещу възможно наи-ниските тарифи.

BaHko_goTuHoTo

• Гост
« Отговор #64 -: Април 14, 2010, 23:06:33 pm »
На мен 46" ми е малък от 4м. Може би от 52" нагоре ще е супер.

itso

• Гост
« Отговор #65 -: Април 14, 2010, 23:21:09 pm »
Мерси колеги за отговорите.
Въпреки препоръките ви най-вероятно ще е 46" - просто това е мястото с което разполагам.
След някоя друга година е много вероятно да го сменя с по-голям (ако му намеря място), а този ще  е за другата стая  :).
Ще се поразходя още няколко пъти до ТМ ще ми се да пробвам всички екстри, а като го взема ще се похваля  ;)

venci79

• Гост
« Отговор #66 -: Април 15, 2010, 00:07:58 am »
На мен 46" ми е малък от 4м. Може би от 52" нагоре ще е супер.

да 52 от 3,5м до 4 м е супер но от 4м нагоре е малък.

Bra1nSicK

• Гост
« Отговор #67 -: Април 15, 2010, 01:37:26 am »
Аз все пак реших да е 46'' а не 40''. Защото в момента ширината на хола ми е 3,6 м като не е обзаведен. Такак както съм го планирал разтоянието ще падне до около 2,5 метра. Знам, че ще съжалявам ако си взема 40'' за това разтояние, а и както каза някой по-горе, качеството на телевизията ще става все по-добре. За това може би 46'' е идеалният вариант за мен.

venci79

• Гост
« Отговор #68 -: Април 17, 2010, 15:15:36 pm »
самсунг и филипс това ще да са марките маи  :)
добре де що по старият е по-скъп а пък са от една серия
     SAMSUNG UE-55B7020    -6,499.00 лв.
    SAMSUNG UE-55C7000  - 5,899.00 лв.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
« Отговор #69 -: Април 17, 2010, 15:30:55 pm »
самсунг и филипс това ще да са марките маи  :)
добре де що по старият е по-скъп а пък са от една серия
     SAMSUNG UE-55B7020    -6,499.00 лв.
    SAMSUNG UE-55C7000  - 5,899.00 лв.
Производителите свалиха цените на новите модели заради кризата.Голяма част от компонентите които се влагат в телевизорите те купуват от подизпълнители ,които са намалили производствената цена -причина ниските цени на суровините. Отделно повечето търговци задържат цените на старите при излизането на новите модели.Така доста незапознати клиенти се лъжат ,че щом модела е по-скъп значи е по-добър и съответно ги купуват.

shindito

• Гост
« Отговор #70 -: Април 18, 2010, 22:16:30 pm »
Здравейте,
след дълго подбиране на Лсд до 1600-1700 лева се спрях на Samsung C650, общо взето всеки го хвали този модел, обаче исках да попитам следното:
1) Какви са разликите от миналогодишния модел, В650, освен че старият модел не може да възпроизвежда почти никави формати?
От познати разбрах, че липсата на такава възможност от миналогодишните модели се оправя софтуерно и се прави за 50лв. 2) Това така ли е?
Идеята е, че С650 струва 1700, 40", а в момента има промоция в Техномаркет за В650 - 1300 лева, 37". Разликата е голяма, така че се надявам да ми изясните останалите разлики...

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #71 -: Април 18, 2010, 23:42:07 pm »
Основия плюс по отношение на поддържаните формати е възможността за DTS звук при С650. Иначе В650 си поддържа всичко нужно.
37" кофти размер. Обикновено се ползва по-кофти матрица. 400 лв си струват само заради по-големия диагонал.

Bra1nSicK

• Гост
« Отговор #72 -: Април 18, 2010, 23:51:20 pm »
А да питам за Samsung LE46C650 може ли да възпроизвежда *mkv формати и т.н. Защото съм запланувал да гледам главно филми с високо качество 1080p от компютъра.

venci79

• Гост
« Отговор #73 -: Април 19, 2010, 00:05:53 am »

какво значение има телевизора какво възпроизвежда щом ще гледаш от компа към телевизора? ??? ???

Bra1nSicK

• Гост
« Отговор #74 -: Април 19, 2010, 00:28:23 am »
Хах, имах предвид от флашка или от външен HDD диск. :D Доста тъпо се получи