Автор Тема: Samsung LCD / Faq - на първа страница , обсъждане , мнения  (Прочетена 269470 пъти)

Bra1nSicK

• Гост
Може ли малко повече инфо за този КАМ модул. Не намирам някъде във форума да пише за него (може аз да не съм видял). Какво представлява и от къде мога да си го закупя ?

ЕДИТ: Извинявам се, намерих инфо в раздела за телевизията :)

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Провери при кабелния си оператор. Най-добре е от него да го вземеш, че ако има някакъв проблем да го върнеш.
Иначе се продава по Техно* магазините и тези за сателитна техника.
Ето такова представлява:
http://www.satshop-bg.com/product_info.php?cPath=34&products_id=39

samisam

• Гост
Обаче разбрах, че трябва да се плащат още 5 лв. на месец към пакета, който ползвам. 25 лв. на месец са прекалено.
Копиране на карта ли е решението или с една карта на двата тв?

civica

• Гост
Колега , за всеки допълнителен ТВ се плаща някаква допълнителна такса , така е при повечето оператори !

samisam

• Гост
Колега , за всеки допълнителен ТВ се плаща някаква допълнителна такса , така е при повечето оператори !
Явно няма пълно щастие. А дали има възможност за приемане на програми без тази карта в мрежата на близу за София.
Не че гледам нещо различно от БТВ, Нова и другите.

adtomov

• Гост
Samsung LE-40C7000. Матрица: Samsung S-PVA (2010 г.) Код на стикера: "SQ01":
С полезното съдействие на miro_vampiro ;)

При 30 IRE на сивия цвят:

При 50 IRE на сивия цвят:

При 70 IRE на сивия цвят:

При 100 IRE на сивия цвят (бяло):

Сервизно инфо:

:)

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
  • Публикации: 698
Явно няма пълно щастие. А дали има възможност за приемане на програми без тази карта в мрежата на близу за София.
Не че гледам нещо различно от БТВ, Нова и другите.
Без карта ще може да гледаш само свободните цифрови програми/ако има такива/.
Целта на кабелните оператори е до края на годината всички цифрови програми да влязат в платените пакети.

samisam

• Гост
Няма ликак да им се противодейства?
Някой има ли идея след 11.06. в ТМ кои модели на Самсунг ще са на промоция?
Сега има добро предложение за безлихвен(кой знае дали е така)лизинг на Ц650.
Не знам защо обаче, но все още ми се иска да изчакам.
А и нещо взех да се заглеждам по Панасоника с ПДП, четох интересни неща за V20 (Моля да ме извините за офтопика)
Все още съм фен на Самсунга....Засега.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Няма ликак да им се противодейства?
Някой има ли идея след 11.06. в ТМ кои модели на Самсунг ще са на промоция?
Сега има добро предложение за безлихвен(кой знае дали е така)лизинг на Ц650.
Не знам защо обаче, но все още ми се иска да изчакам.
А и нещо взех да се заглеждам по Панасоника с ПДП, четох интересни неща за V20 (Моля да ме извините за офтопика)
Все още съм фен на Самсунга....Засега.
Няма как да разберем кои модели ще бъдат включени в следващата промоция.
/трябва ни вътрешен човек от мениджърският екип-отдел реклама/
100% щи има нещо интересно в новата промоция заради световното по футбол.
Това  Panasonic PDP - е съкращение на  Panasonic Plasma Display Panel. Плазмени телевизори Панасоник.
V20 е флагманската им серия тази година ,без да броим VТ20 която е 3D серия.

mury

• Гост
Привет на всички във форума!
И аз вече съм притежател на LE-40C650
За сега мога да споделя следното:
1. Първи впечатления - мн.добри. (с настройки дадени по-назад във форума, но с увеличена подсветка, намален контраст и увеличена яркост);
2. Да не се заблуждавам, ама май само Samsung-ите четат субтитри директно от преносимо устройство и от компа през инсталирания сървър;
3. Ако може помагайте - Как да се качи GOOGLE-то и поддръжката за мишка и клавиатура при новия фърмуер (липсва Content Library), че че не стана ясно за регистрацията в www.nurisam.com
Предварително благодаря.

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Честито и добре дошъл във форума!
1. Възможно е да имаш нужда от тези корекции ако помещението е по-светло.
2. LG също четат субтитри.
3. Тук не мога да помогна. Виждал съм на Самсунг клавиатура с мишка на Logitech и работи.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Привет на всички във форума!
И аз вече съм притежател на LE-40C650
3. Ако може помагайте - Как да се качи GOOGLE-то и поддръжката за мишка и клавиатура при новия фърмуер (липсва Content Library), че че не стана ясно за регистрацията в www.nurisam.com
Предварително благодаря.
Новите модели имат нов процесор с по-малка памет и поне засега е невъзможно исканото от теб. Samsung разбраха за разработките и не желаят който и да било да се рови в телевизорите им.
За миналогодишните модели:
http://www.avguide.bg/forum/index.php?topic=18.msg47#msg47

mury

• Гост
А!? много бързо отриагирвате бре!
Цитат
Новите модели имат нов процесор с по-малка памет и поне засега е невъзможно исканото от теб. Samsung разбраха за разработките и не желаят който и да било да се рови в телевизорите им.
Май започвам вече да се чувствам попрецакан малко, като се има предвид и липсата на Content Library и други подобни такива.
Излиза, че серия "Б" е по-добрия вариант. Това не е добре - за мен де

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Едното е за сметка на другото -като промяната е с цел по-ниска цена заради кризата.
Taз годишната серия С650 е с по-добър видеопроцесор /подобрен ъпскелинг/ спрямо миналогодишните модели. Ти си решаваш кое е по важно за теб -картината или екстрите. Нищо не пречи да  си продадеш телевизора и да си купиш старият модел.

besny

• Гост
Благодаря за NetSurf, ще следя публикациите.

Имам други два въпроса:
1. Как могат да се премахват приложения на B650? Паметта на ТВ-то се запълни доста и май ще трябва да я почистя :-(

2. По-конкретно, става дума за следното:
Цитат
Internet@TV

Samygo - Surfing the net with Samsung TV
http://www.youtube.com/watch?v=Z8T6Qd7xgW0
При промяна в настройките на страна / United Kingdom /се появява Yahoo- страна CIS се появява Youtube+прогноза
http://connectedtv.yahoo.com/services/tv-widgets
има само News, Weather, Sports, Yahoo Video, Flickr и Тwiter

След направената промяна, загубих Picasa-та на Google. Искам да си я възстановя, но и да запазя новите "джаджи".

Мерси!
Здравей,
1.Стартирай от "мое съдържание" - Игра -  NetSurf Browser - Премахване. След това си сложи наново браузера от флашка. Аз лично си премахнах повечето приложения които никога няма да използувам

2 Относно настройките с UK widgets и Българско EPG на LE40B650 с firmware ver.T-CHL7DEUC-2005.0
- Настройки -  Plug&Play menu - PIN code, страна Великобритания
- Търсене на цифров канал
- Стоп на телевизора
- Старт на телевизора
- Internet@TV, инсталиране на Youtube widget-a
- След като имате Youtube, menu Канал - Държава - цифров канал - Други ; аналогов канал - Източна европа
- Търсене отново на каналите.
Вероятно и от сервизното меню могат да се променят, но до колкото предполагам ще е само за Widgets.

Успех!

P.S. Писах го и на друго място, затова се извинявам ако си го прочел