Автор Тема: Съвети за първо домашно кино  (Прочетена 15036 пъти)

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Re:Съвети за първо домашно кино
« Отговор #15 -: Май 21, 2013, 18:54:59 pm »
Не е ли малко късно да мислиш за прегряването? Не е като в поста над теб да не са те предупредили, че Онкио си греят дори и без да са затворени във шкаф.

Sil3nT

• Гост
« Отговор #16 -: Май 22, 2013, 20:52:56 pm »
Вдигнах горното рафтче на 7см от ресивъра и вече не загрява. Иначе като цяло съм много доволен от Онкиото.
В момента ползвам вграденият плеър на телевизора с външен хард диск. Пуска всичко без блу рей риповете. Ползвам ARC функцията. В момента съм с някакво кабелче от технополис. Има ли смисъл да сменя кабела с този примерно, като специално за този гледах ревю. Само не знам с доставката как стои въпроса.
Поздрави !

maxrev

• Гост
« Отговор #17 -: Май 23, 2013, 01:27:49 am »
Да сменяш евтин кабел от технополис с друг евтин кабел за десетина лева метъра  ,за който трябва да се занимаваш и с поръчване,разходи за доставки и т.н. само защото е похвален по някакви ревюта не мисля,че си струва .Като за ниски  пари ,включително и в технополис имаше един  Belkin,който като за парите си бива,поне при моето приложение,да предава сигнал от лаптопа до тв ,вече трета година не ме е предал и не вярвам да е по-лош от въпросния полу но нейм кабел,за който питаш или поне не е по евтин от него,а  е по-лесен за намиране и нищо не пречи да го пробваш.

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #18 -: Май 23, 2013, 11:01:56 am »
Щом си работи кабела и нямаш проблеми с дефекти в образа или физическо износване на изолация и куплунзите не си струва да сменяваш един евтин с друг евтин.
Ако някой ден ти се наложи да пускаш 3D сигнал или дори 4k може да се наложи смяна ако твоя е неподходящ.