Автор Тема: Източник за Rotel RA 1070 + n-Sats  (Прочетена 19197 пъти)

the teos

• Гост
Re:Източник за Rotel RA 1070 + n-Sats
« Отговор #15 -: Октомври 05, 2013, 01:56:46 am »
Rudra ,Благодаря ти за съвета !
                                                                Късмет !

Неактивен spiritch

• Публикации: 35
« Отговор #16 -: Октомври 05, 2013, 09:59:39 am »
Пооправих ли правописа ? Много се старая. :)
                              Късмет !
Пич, кефиш ме отвсякъде. Пиши по-често! Само заради твоите постове бих влизал във форума. Извинявай за спама. Късмет!

Radyson

• Гост
« Отговор #17 -: Октомври 05, 2013, 10:38:22 am »
Здравей, аз съм с  M-DAC на Audiolab и за сега съм много доволен от него. Има 2 коаксиални, 2 оптични (което пишеш, че търсиш) и 1 USB вход (който аз основно ползвам). Не съм тествал много различни ДАК-ове за да те ориентирам, но ако решиш в бъдеще може евентуално да тестваме дали си пасват М-DAC с Rotel RA 1070.  ;)

the teos

• Гост
« Отговор #18 -: Октомври 05, 2013, 13:31:50 pm »
spiritch ,няма никакъв проблем за спама,важното е да влизаш по често в форума. Незнам само дали ще мога да ти подържам дълго интереса ,понеже имам доста задължения и финансови незгоди. Те са заради голямото ми семейство и напредналите ми години. Иначе ,наистина очаквах поущрение за старанието ми при изучаването на Българският правопис. Уви явно напредъкът ми е минимален за сега.  :)
Radyson ,Благодаря ти за поста ! И аз разучавах този DAC ,но той по оптика не подържа 24/192 . Dune 303D има само оптичен изход уви.
По лошото е ,че съм от далечната провинция и ми е невъзможно да общувам с хора и магазини както вас.
Благодаря ти все пак за доброто желание !
                    Късмет !

Primare

• Гост
« Отговор #19 -: Декември 23, 2014, 01:45:50 am »
The Teos, докъде стигна със системата?