Автор Тема: Alt-J – Страхотна вълна… от оптимизъм!  (Прочетена 3432 пъти)

Активен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1854
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
Alt-J – Страхотна вълна… от оптимизъм!
« -: Февруари 19, 2014, 12:30:16 pm »
Чудесно ново откритие! Британските младежи от Alt-J впечатляват с дебютния си албум - "An Awesome Wave"!

"А как звучи групата? Това наистина е трудно за описание… “Alt-J” звучат толкова разнообразно в рамките на един албум, че е наистина трудно да се определи какво точно свирят като стил. Добрата новина е, че това разнообразие сякаш не е хаотично и преднамерено търсено, а просто се ражда от само себе си. Групата смесва най-различни жанрове (folk, rock bass, catchy pop, hip-hop beats, trip-hop atmosphere, indie-rock quirkiness, electronic heavy synth riffs), но без значение как звучи дадено парче, “Alt-J” успяват да го заредят с някак деликатна емоция."

В музикалната част на сайта съм написал малко повече за групата и музиката им - Alt-J – Страхотна вълна… от оптимизъм!

Неактивен ivogmarinov

• Публикации: 141
Re:Alt-J – Страхотна вълна… от оптимизъм!
« Отговор #1 -: Март 04, 2014, 00:53:54 am »
Много приятна група наистина, (y)!

Неактивен ivaylo10

• Публикации: 104
« Отговор #2 -: Март 04, 2014, 19:43:25 pm »
Според мен не е трудно да се определи какво свирят. Това си е манджа с грозде. Приятен апетит :).

Активен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1854
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2014, 00:00:54 am »
След поредица концерти и участия във фестивали по почти всички краища на света, на 13 януари 2014 Gwil Sainsbury (китара/бас) решава да напусне групата. Въпреки това Alt-J продължават своето творчество и участия, и официално обавяват, че Gwil Sainsbury остава техен най-добър приятел. Скептик би помислил, че тази раздяла вещае тъмно бъдеще за групата…

Вместо това, преди по-малко от месец – на 22 септември 2014, Alt-J издадоха втория си албум – “This Is All Yours“.  Еволюирал, въздействащ, определено не особено ведър и със сигурност Чудесен! Вместо да затихне – вълната се превръща в цунами… И всичко това е за вас!

Неактивен ivogmarinov

• Публикации: 141
« Отговор #4 -: Октомври 07, 2014, 01:15:48 am »
 (y)Много хубава новина за новия албум :)!

Radyson

• Гост
« Отговор #5 -: Октомври 07, 2014, 07:41:29 am »
И на мен ми харесват и си ги слушам редовно  (y)