Автор Тема: Мнения за DALI Zensor 3 ?  (Прочетена 13282 пъти)

Tafo

• Гост
Мнения за DALI Zensor 3 ?
« -: Май 05, 2014, 02:20:25 am »
Здравейте, обмислям покупката на Zensor 3, ако може да споделите впечатленията си от тези говорители или препоръки.. ще съм благодарен :)
Помещението не е голямо, ще се слуша стерео като си мисля и за суб но в по-далечен период. Слушам предимно електронна музика. За момента не съм слушал тези букшелф тонколони и нямам никакви наблюдения.. ;)

Неактивен ivaylo10

• Публикации: 104
Re:Мнения за DALI Zensor 3 ?
« Отговор #1 -: Май 07, 2014, 20:34:35 pm »
Най добре е ако са налични да ги чуеш на място. Лично аз съм с много добри впечатления от тази марка.

Tafo

• Гост
« Отговор #2 -: Май 07, 2014, 21:27:40 pm »
Най добре е ако са налични да ги чуеш на място. Лично аз съм с много добри впечатления от тази марка.
Въпроса е, че няма къде да ги чуя.От малък град съм, а и времето е лукс. За сега мога да се базирам само на информация от различни мнения и форуми. Гледам, че тук има достатъчно запознати хора...  :)

Христо

• Гост
« Отговор #3 -: Май 08, 2014, 14:51:21 pm »
При положение, че ще даваш 1000+ лв, най-добрия съвет е да отделиш един ден и да дойдеш до София да ги чуеш. Не са лоши колоните, но ако на теб не ти харесат - какво правим ?

Tafo

• Гост
« Отговор #4 -: Май 08, 2014, 15:41:56 pm »
При положение, че ще даваш 1000+ лв, най-добрия съвет е да отделиш един ден и да дойдеш до София да ги чуеш. Не са лоши колоните, но ако на теб не ти харесат - какво правим ?
Благодаря за съветите.. може да ми предложите и други алтернативи за букшелф ОТ.  8)

Неактивен drpetar

• Публикации: 239
« Отговор #5 -: Май 08, 2014, 18:32:50 pm »
А какви са останалите компоненти?

Активен dimitar_genchev

• Публикации: 8
« Отговор #6 -: Май 08, 2014, 18:44:46 pm »
Какви 1000 лв Zensor 3 са точно 520лв. комплекта , за тези пари надали има до добре свиреща колона. Изобщо цялата серия на Zensor  са доста добър избор спрямо цената си . Слушал съм ги на Маранц , Пионер и Ямаха , добре се съчетават с тези марки , силни се съмнявам с някоя друга марка да не сирят добре .

Неактивен ivaylo10

• Публикации: 104
« Отговор #7 -: Май 08, 2014, 20:12:56 pm »
Не съм имал възможност да чуя въпросните колони, но имам лектор 3 които са с 40 лева по скъпи. Според мен се справят добре за цената на която се предлагат. Разбира се имат недостатъци, но в този ценови клас това е нормално. Аз лично не бих си купил колони защото някои ми ги е препоръчал. Също не бих си купил и даден албум защото е много хвален. Както ти бях написал по горе ходи и чуй на място, всеки човек възприема музиката по свои начин. Най добре е да чуеш няколко ОТ в този ценови клас и сам да решиш кое ти допада най много! Успех.

Tafo

• Гост
« Отговор #8 -: Май 08, 2014, 20:54:18 pm »
Съгласен съм, че всеки може да възприема музиката по различен начин. Насочил съм се към тези колони, защото имат добри отзиви, а и ми пасват на стаята ( не мога да сложа големи, стоящи колони просто няма достатъчно място). Около 600 лв. е максималната сума която мога да отделя в момента. Смятам да ги комбинирам с DALI SUB E-12 F.

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #9 -: Май 09, 2014, 10:48:57 am »
Моделите на Dali са добър избор за начален клас система.
В този бюджет влиза и Monitor Audio BX2.
Както са те посъветвали колегите най-добрия начин е да ги чуеш.

Христо

• Гост
« Отговор #10 -: Май 09, 2014, 11:33:06 am »
Какви 1000 лв Zensor 3 са точно 520лв. комплекта , за тези пари надали има до добре свиреща колона.

Извинявам се, стори ми се подозрително ниска цената и реших че е за една колона !  Ако е за чифт - едва ли ще имат конкуренция за парите си !